fbpx

Hegek kezelése dióda lézerrel

2016-12-18

Tisztelt Doktor úr! Olvastam a weboldalán hogy van valami speciális, ujjonan kifejlesztett módszer, amivel ha a műtét után közvetlenül megkezdik a hegkezelést nem marad csak egy nagyon vékony, halvány heg. Nem tudom hogy önnél elérhető e ez a kezelés, mintha úgy olvastam volna hogy igen de nem vagyok benne biztos mert nem találom a cikket amiben le volt írva. Erről szeretnék részletes információt kérni öntől. Kerestem már magát egy másik email címen is ez ügyben de nem sikerült elérnem, valószínűleg az email fiókom hibájából, mert azt a levelet sem találtam meg amit elküldtem magának. De most ezt egy teljesen új email címről küldöm úgyhogy remélem megérkezik. :) Telefonon a munkám miatt nem nagyon vagyok elérhető, így ha nem gond akkor nem adom meg. Esetleg majd ha időpont egyeztetésre kerülne sor. A válaszát előre is köszönöm!


PMA
 Kedves Dávid !

Köszönjük ismételt megkeresését. Hegkezelésnél a legeffektívebb terápia a műtét (vagy sérülés) után szinte közvetlenül megkezdett dióda lézeres kezelés, mely a hegben lévő kollagénrostok minőségét, szerkezetét javítja és gyorsítja a helyi szövetregenerációt.
A klinikánkon alkalmazott dióda lézeres kezelések maximálisan higiénikusak, gyorsak és pácienseink elégedettségi mutatói alapján igen eredményesek.

A lézer a milliméter ezredrészének megfelelő pontossággal dolgozik, csak ott hat, ahol szükség van rá, a környező szöveteket nem károsítja, mert nem is érinti őket. A lézerkezelés során a lézerspecialista a lézerkészülékkel impulzusokat ad le bőr felszíne alá a hegbe, melyben így a heg javulását idézzük elő.

A javulási folyamat oka a hegben lévő reparációs (javító) sejtek és a kollagénrostok (kötőszöveti rostok) stimulálására vezethető vissza. A lézer kezelőegysége egy tollhoz hasonlítható, melyből pontosan és tetszés szerint adagolható a szükséges mennyiségű lézerfény, mely a bőr felszínén áthatol, de a hegben elhelyezkedő sejtsorok elnyelnek.

Pataki doktor rendelőjében a legkorszerűbb dióda lézeres hegkezelés érhető el. A konzultációt egybe tudjuk kötni egy beavatkozással. A beavatkozás ára függ a heg méretétől és a szükséges kezelések számától is.

Üdvözlettel:

Rita

dr. Pataki Gergely plasztikai sebész asszisztense

 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.