fbpx

Hegek kezelése dióda lézerrel, szilikontapasszal, krémmel

2017-01-14

Tisztelt Doktor úr! Azon ügyben fordulok önhöz, hogy a december 27.-én volt egy kisebb balesetem (fűrész okozta arcsérülés), és ennek a hegkezelésére szeretnék öntől tanácsot kérni. 2db.,kb 3centiméteres sérülés képződött (az egyik kb. 1 cm mély) melyet összevarrtak. Jelen állás szerint, kedden kiveszik a varratokat, és a tanácsát szeretném kérni, hogy mit javasol ezen sérülés kezelésére, hogy a legkevesebb látható nyom maradjon utána. Kb 7x4cm-es a sérült terület.Válaszát előre is köszönöm,és várom. Tisztelettel: Péter


PMA
Kedves Péter !
Köszönjük megkeresését.

A leghatékonyabb hegkezelés (hegszépítés)  a korán ( varratszedés után közvetlenül) megkezdett diodalézer kezelés. E mellett van egy protokollunk, melyben egyénre szabottan szilikontapasz hordását és/vagy krémet javaslunk a heg állapotától függően.

Javasoljuk, hogy varratszedés után jöjjön el hozzánk egy személyes konzultációra, ahol minden kérdésére választ kap.
Klinikánkon több orvos is végez hegkezelést. Első körben konzultáció szükséges, ezt követően viszonylag rövid időn belül tudunk a beavatkozásra is időpontot adni. A személyes vizsgálat után tudunk ajánlatot tenni konkrét a terápiát illetően.
Régebbi hegeknél hegfelszabadítás és sajátzsír visszatöltés is szóba jön.
Várjuk szíves visszajelzését!
Üdvözlettel:

Rita

dr. Pataki Gergely plasztikai sebész asszisztense

 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.