fbpx

Hialuronsavas ajakfeltöltés korrekciója

2016-05-24

Kedves Doktor Úr! Érdeklődni szeretnék, hogy ajak korrekciót végeznek? Nem rég volt hialuronsavas ajakfeltöltésem de nem vagyok megelégedve, sajnos túl nagy lett. Végeznek kicsinyítő vagy vissza állító kezelést? Válaszát előre is köszönöm! Viktória


dr. Pataki Gergely

Kedves Viktória!

A szintén injekció formájában bevitt hialuronidáz enzim oldja a hialuronsavat, ám érdemes várni vele, hiszen az ajakfeltöltés után még hetekig látszódhat duzzanat. Ezért szoktuk visszahívni a pácienseinket masszázsra, kontrollra.

Sajnáljuk az esetet, nálunk ennél a beavatkozásnál kiemelkedő elégedettséget tapasztalunk! Gyakran a nem megfelelő hialuronsav, nem megfelelő mennyiségben és a nem megfelelő helyre adása okozza ezt a hatást, érzést, de a megfelelő mennyiségben, de nem megfelelő helyre juttatott hialuronsav is okozhatja.

Visszaállítani a korábbi állapotot gyorsan nem lehet, csak egyúgynevezett “bontó” enzimel, a hialuronidázzal, mely azonban nemcsak a beinjektát hialuronsavat oldja, hanem egy kicsit a sajátot is, így egy enyhén lelohadt ajakkonzisztencia maradhat utanna (az eredeti – 5 százalék).

Az olcsóbb fajta Juvederm 6-9 hónapon belül szivodik fel az ajakban (Juvederm Ultra 3), ‎a drágább és maximálisan korszerű (Volbella, Vollift) 12-15 hónapon belül. Ezt meg lehet várni, ez a másik lehetőség. A harmadik, hogy egy speciális masszázzsal, hűtéssel es gyulladáscsökkentővel elérhető a kemény ajak felpuhulása, mely már közelebb áll a várt végeredményhez, és a páciens számára elfogadható.

Javasoljuk, hogy először a beavatkozást végző orvost keresse fel a problémával. Amennyiben ezzel valamilyen okból nem sikerül elérni a kívánt célt, természetesen tudunk segíteni.

Ajakplasztikáról, ajakformálásról, ajakfeltöltésről ide kattintva olvashat bővebben.

Üdvözlettel,

dr. Pataki Gergely

plasztikai sebész, a Premium Plasztikai Sebészet vezető orvosa

 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.