fbpx

Hialuronsavas arcfiatalítás

2017-10-17

Tisztelt Dr. Pataki Gergely! Olvastam honlapukat és érdeklődnék a hialuronsavas kezelés után, még nincsenek mély ráncaim, inkább a mimikai ráncok erősödtek, főleg a két szemöldököm között, ill a fáradtságtól szinte állandóan karikás a szemem; Ez a kezelés egy alkalmas? az arc egész területére bejuttatják a hatóanyagot vagy csak arcrészekre? A kezelés ára mennyibe kerülne egy, vagy több arcrész esetén? Télen szoktam arc-hámlasztás kúrát is csináltatni, előtte vagy utána lehetséges vagy inkább idén hagyjam ki ha ezt a kezelést is választom. Köszönöm válaszukat előre is: Ági


dr. Pataki Gergely
Kedves Ági!
Köszönjük érdeklődését.
Hialuronsav töltés céljából a Juvederm cég négy féle hyaluronsav készítményével dolgozunk. Ezeket különféle területekre ajánlott beadni. Valamelyiket a csonthártyára, valamelyiket a ránc mélyén kialakult anyag fogyásra, valamelyiket a ránc kitöltésére, felszínesen. Ezek tatóssága 1,5-2 év. Sajnos a mélyen megtört ráncokat már csak enyhíteni lehet, de ezekben is jelentős változást lehet elérni. A Juvederm cégnek van egy negyedik féle hialuronsav készítménye, amelyet az Ön által említett módon lehet beadni: a mikroráncok, a diffúz dehidráltság kezelésére ajánlják. Ilyenkor az arc egyes területeit célozzuk meg, például az ajak körüli régiót, vagy a szarkalábak területét, vagy a fül előtti arc területre. Ebben az esetben az anyagot egymástól fél-egy centiméteres távolságra, számos pontba beadva, majd finoman szétnyomva juttatjuk az irha rétegébe. Ennek a tartóssága 8 hónap.  
A kezelést egy alkalommal is el lehet végezni, több ampullás töltéssel, de igény szerint több alkalomra is elosztható.
 Amennyiben például Önnek a könnyárok és a kezdődő ráncok feltöltésére van szüksége, abban az esetben két ampullás töltést szoktunk ajánlani.
A hámlasztásos kezelést a töltés előtt érdemes elvégezni.

dr. Pataki Gergely

plasztikai sebész, a Premium Plasztikai Sebészet vezető orvosa

 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.