fbpx

Hialuronsavas mellnagyobbítás

2011-05-28

Tsztelt Doktor Úr! Szeretném hyaluronsavval nagyobbítani a mellem.Kb 500000ft ot áldoznék erre a beavatkozásra.Ön tudja hogy ez mekkora adah hyaluronsavat jelent ez.Mennyire lesz látványos így?Mikor lehet újra tölteni?Mert arra gondoltam,hogy most egy nagyobb mennyiséggel tölteném fel,később meg mindig csak utána tölteném 6-8 havonta kisebb mennyiségű hyaluronsavval.kb (200000ft nyi adaggal).Mit gondol? Várom a válaszát!Török Evelin


PMA

Kedves Evelin !

A hyaluronsavval (Macrolan) történő mellnagyobbítás egy alternatívája az implantátummal történő mellnagyobbításnak, melyet erre képzett plasztikai sebészek végezhetnek. A beavatkozás során olyan anyagot juttatunk szervezetébe, mely minden ember kötőszövetének is része, tehát természetes.
Kérdéseire sorban válaszolva:

1) a hyaluronsav jelenlegi beszerzési ára mellett az említett összegből mellenként kb. 70 ml-nyi nagyobbításra lenne lehetőség plasztikai sebészetünkön. (Max. 140ml)

2) Az, hogy mennyire lenne ezzel a térfogatnöveléssel látványos a mellnagyobbítása, az Ön adottságaitól függ. Kicsi, enyhén megereszkedett mellek esetében igen látványos ekkora növelés is, de nagyobb, előrehaladottabban megereszkedett mellek esetében ez pl. alig látszik. Az, hogy ez mennyire látványos tehát, azt elsősorban az Ön vizsgálatakor tudnám legpontosabban megítélni.

3) az újratöltéseket legkorábban 2-3 hónapra javasolnám. Ideális lehet (ahogyan az nagyjából megfelel az Ön koncepciójának is) évente-másfél évente kisebb adaggal rátölteni, hiszen a felszívódó (vízzé lebomló) részt, így pótoljuk, illetve további térfogatot is juttatunk be.

Ha emailcímemre ír, további anyagot tudok Önnek küldetni a hyaluronsavas ill. a saját zsírral történő mellnagyobbításról.

Remélem tudtam segíteni, és ha további kérdései vannak szeretettel várom a rendelésen.

dr. Pataki Gergely

plasztikai sebész, a Premium Plasztikai Sebészet vezető orvosa

 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.