fbpx

Ikeranyuka

2011-04-01

Jónapot Doktor Úr!24éves vagyok 4 évvel ezelött ikreim születtek,nagyon csúnya lett a hasam hiába visszafogytam 4 éve strandon se voltam annyira zavar terhességi súlyom 74kg annyival mentem szülni 55 re fogytam le és 160cm vagyok.Kérdésem hogy jogosult vagyok e tb támogatott hasplasztikára?Hiába tornázom heti 3 szor akkor se lett szebb sőtt még jobban látszik ruhában hogy lóg....A másik kérdésem pedig az lenne hogy nekem 14 évesen volt egy reflux és hiátus hernia műtétem gyomorszájtól köldökik vagyok vágva,ha sorkerülne hasplasztikára a heggel mi történne vagy arra nem terjed ki?


PMA

Kedves Hölgyem!

Ikreihez szeretettel gratulálok !

A TB sajnos nem támogatja az Ön hasplasztikai műtétjét, bármennyit is fogy, mivel a 74 kg-hoz tartozó testtömeg indexe nem éri el a 35-öt, ami alatt a TB nem támogatja a hasplasztikát. A hasplasztikát plasztikai sebész kollégáimnál vagy nálam térítés ellenében tudja igénybe venni.

A heg alapvetően befolyásolhatja a műtéti technikát. Ha köldökáthelyezésre is sor kerülne, a meglévő heg feltehetően megrövidíthető. Ezt egy személyes vizsgálat után lehet megítélni.

Üdvözlettel:

dr. Pataki Gergely

plasztikai sebész, a Premium Plasztikai Sebészet vezető orvosa

 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.