Mellimplantátum mirigy alá?

2011-11-25

Tisztet Doktorur! Eddig akiknél voltam konzin vagy mirigy alá vagy dual plane technikával akarták betenni.Mondván mikor rákérdeztem miért egyik azt mondta mert van elég mirigyállományom, másik azért mert ugy a legtermészetesebb és nekem meglehet ugy csinálni, 3.mert különben nyakban lenne és természetellenes lenne én meg ugye természeteset akarok, és szerinte az én kötöszövetem hajlamos a dubblebubblera Na most nem tudom mit higgyek. Ha ön mirigy alá teszi valakinek azt milyen okból teszi? Az egyik doki még azt is mondta hogy nekem mirigy alá és dualban is ellehet végezni de a mirigyes természetesebb lenne. De én ebben a 3 orvosban nem bizom. Ingyenes volt mindegyiknél a konzultáció, de mégsem tudtam váasztani közülük. Igy ugy döntöttem inkább kifizetem a konzidijakat olyan orvosoknál akik izom alatti pártiak. Önt is szeretném felkeresni január folyamán. Addig is az lenne a kérdésem: Ha ön mirigy alá v. dualban teszi valakinek annak mik lehetnek az okai? Van e hátránya a teljesen izom alattinak amit én szeretnék? Tényleg a mirigy alatti a természetesebb? Mert pl Rubint Réka mirigyese nem természetes. MÍg VVdya izom alattja természetes. Számomra. Nem értem mi lehet velem amiért mindenki mirigy alá tenné. És a mirigy alattiak miért olyanok mintha a nagy semmiből jönnének ki? Az izom alattiak meg felül iveltebbek nem a semmiből jönnek ki vagy ez az alaptól függ és én pont olyanokat láttam?Most 75b-c mellem van. És 330-360 cc körül gondolkodom. Tisztelettel: Noémi


dr. Pataki Gergely

Kedves Noémi!

Természetesen várom januárban !

Sok kérdés felmerül. A plasztikai sebészek többsége igyekszik izom alá behelyezni az implantátumot. Ennek számos előnye van.
Ez egyébként azt jelenti, hogy az implantátum felső része 2/3 részig izom alatt, 1/3 részben (alsó pólus) mírígy alá kerül, hiszen a széles mellizom anatómiaiailag általában eddig terjed.

Nekem az a tapasztalatom, hogy a természetesebb formát leggyakrabban úgy lehet elérni, hogy az implantátum izom alatt van (lásd fent) és az implantátum anatómiás/csepp alakú. Az anatómiai implantátumot adott eseteben magasabbra lehet feltolni az izom alá, így a dekoltázs is szebb formájú lehet ! (itt is érvényes, hogy adott esetben: ez az izom és egyéb anatómiai viszonyítási pontok egymáshoz mért arányaitól függ elsősorban). Minél kisebb a szöveti vastagság, általában annál inkább a cseppalakú a jó megoldás.
Fontos: természetesen van olyan helyzet (nem is ritkán) amikor kerek implantátumot választunk izom alá behelyezve, mivel ez ad szebb eredményt. És van olyan helyzet, amikor mírígy alá javasoljuk behelyezni, mert ez adja a legszebb eredményt. Az implantátumok alapformájának és projekciójának helyes megválasztásával is tökéletesebbé lehet tenni az eredményt.
Nehéz tehát fotó és vizsgálat nélkül meghatározni a helyzetet, alakot és méretet, több támpontra lenne szükség.

Nagyon fontos, hogy választott plasztikai sebészével részletesen legyen átbeszélve az Ön által elvárt forma és méret.

Testünk anatómiai tulajdonságai, testmagasság, mellkasszélesség mellett sok egyéb tényező határozza meg azt, hogy milyen síkba lehet behelyezni az implantátumot, mekkora a maximális implantátumméret stb. Pl: a bőr elaszticitása, vastagsága, az alatta elhelyezkedő zsírszövet vastagsága és sok más tényező.

Kérem, tekintse még meg honlapom alábbi aloldalát is :

http://www.drpataki.hu/mellnagyobbitas

Minden jót !

dr. Pataki Gergely

plasztikai sebész, a Premium Plasztikai Sebészet vezető orvosa

 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.