Implantátum eltávolítás tokzsugorodás miatt

2016-04-13

Tisztelt Doktor úr! 5 éve van mellimplantátum nekem berakva. 285 nagyság. Ugy érzem a bal oldali nehezen fér el, nagyon látszodnak az erek is, és nemrég mikor voltam ultrahangon, hullámosodás volt látható a bal oldalon nagyobbnak is látom a bal felet. Kérdésem az lenne hogy ingyenesen ki lehetne e vetetni, ugy hogy nem tetetek vissza másikat. Köszönettel: Tímea


dr. Pataki Gergely

Kedves Tímea!

Tokzsugorodásról lehet szó, melynél a szöveti feszülés miatt alakul ki pangás és vénás tágulat. A megnagyobbodás utalhat folyadékképződésre is.

Megoldást az implantátumcsere jelenthet, vagy annak eltávolítása úgy, hogy nem kerül újabb a helyére.

Ingyenes kivétel jelenleg nem létezik hazánkban. Amennyiben egészségügyi okok miatt indokolt az implantátum ‎eltávolítása (PIP implantátum esetén), úgy a műtétet jómagam és plasztikai sebész kollégáim az árat általában anyagköltségre csökkentve végezzük el.

Üdvözlettel,

dr. Pataki Gergely

plasztikai sebész, a Premium Plasztikai Sebészet vezető orvosa

 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.