Magasan álló melleket szeretnék

2013-05-07

Kedves Doktorúr! Olyan kérdésem lenne hogy lehet e olyan implantot berakni nekem kapni e vagy csináltatni lehet ami nagyon magas? Most is extra magas van benn, de oldalrol nem mutat. 6.3cm. Én úgy gondolom kb 10 cmes kiállóságu kellene. A problémám. A cici nem kicsi de oldalt olyan az alakom hogy a bordaim elore allnak picit hasam is van de több orvos is azt mondta nem tud zsírt szívni mert az nem zsír, hanem lordosisos vagyok és a bordáim elhelyezkedése ilyen.ha fekszem akkor is a bordam es a mellem majdnem egy vonalban van. Olyan mellre vágynék ami kiáll a mellkasomból ahogy azt sok nőnél látom. Értem én hogy az alakom ilyen, de extra magassal is ilyen. Van más marka aminél az exra magas sokkal magasabb vagy lehet csináltatni? Nem kéne nagyobb köbcenti a szélessége jó 12 mell alatt 75 cm mb. 98.500 cc nem nagyobb kell magasabb tudna e ebben segiteni? Tisztelettel S. G.


dr. Pataki Gergely

Tisztelt Hölgyem !

Igen van megoldás ! Magasabb profilú, nagyobb (feszesebb) töltésű, adott esetben anatómiás, vagy kúp alakú implantátumot lehet használni.
A legkorszerűbb mellimplantátumgyártó cégek széles választékkal rendelkeznek méret és forma terén. Pl. az Allergan cég, több mint 700 különböző féle csepp alakú implantátumot gyárt. Több cég is foglalkozik speciális implantátumokkal.

Egy konzultáció és vizsgálat során lehet precízen kimérni és modellezni az implantátum szükséges szélességét, magasságát, projekcióját (profil) és meghatározni az optimális alakját.

Az implantátumcseréről honlapomon itt olvashat :
http://www.drpataki.hu/implantatum-csere

Amennyiben gondolja jelentkezzen be rendelőmbe !

dr. Pataki Gergely

plasztikai sebész, a Premium Plasztikai Sebészet vezető orvosa

 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.