Mellnagyobbítást tervezek, milyen implantátum jó?

2015-06-11

Üdvözlöm Doktor Úr! Többféle kérdéssel fordulok Önhöz, mivel mellnagyobbítást tervezek. Elsőként szeretném megtudni,hogy végez-e Ön Silimed Polyuretán bevonatú implantátum beültetést? Sokat keresgéltem külföldi és magyar oldalakon is, és ma a világon ez az implantátum a legmegbízhatóbb. Viszont amit mély elkeseredéssel olvastam,hogy Magyarországon ez túl drága, és a neves plasztikai sebészek sem dolgoznak ezzel, mert különleges precizitást és egyéb képzéseket igényel a beültetése, ezért inkább olcsóbb implantokat választanak. Nekem viszont nem annyira az a lényeg,hogy 1-2 száz ezer forinttal többe kerül a műtét,hanem inkább,hogy tökéletes, és megbízható implatot, orvost és eredményt érjek el. -A következő kérdésem, folyamatban van a mellemen lévő tetoválás eltávolítása lézerrel. ez még biztos lesz egy év, eddig egy alkalmon vagyok túl, de kb. 10 kelleni fog. Ön mikor javasolná a mellnagyobbítást? Ha már túl vagyok a tetoválás eltüntetésén, vagy igazából mindegy, mert a beületés után folytathatnám 1-2 hónap elteltével a kezeléssorozatot? A tetoválás csak az egyik mellemen van, az sem a teljes felületén, egy része ér csak bele, az is inkább középre, nincs a bimbóm környékén sem. -Mennyi a jelenlegi várakozási idő Önnél konzultációra, és műtétre utána? Mivel külföldön dolgozom, ez fontos nekem. -Miért nem tartja jó ötletnek a mirigyállomány mögötti implantátumot? Az izom alattiról barátnőimnek nagyon negatív véleményei vannak, jól lehet tovább ott marad, szebb, de 2 hétig elviselhetetlenül fáj, és akinek ott volt, mondta hogy fél év múlva is érezte mikor megemelte a karját, vagy edzett, hogy ott mozog valami, idegesítette, és inkább visszaültette mirigy alá, mert elmondása szerint az nem is fáj utána és 3 nap múlva már dolgozott vele, illetve sokkal természetesebb érzés. Mindenki érezhet ilyesmit, vagy a plasztikai sebész rontott el valamit? Válaszát előre is köszönöm, Veronika


PMA

Kedves Veronika!

Pataki doktor nevében köszönjük megkeresését!
Sok kérdésére egy konzultáció keretén belül kap bőséges választ, de megpróbálok többre válaszolni.
Többféle indikációval mi is használunk implantátumot polyurethan (habszivacs) borítással, de a minőségileg kiváló és drágább német Polyurethant részesítjük előnyben. (Polytech)

A mirigyállomány mögötti implantátum adott esetben megoldás lehet, ezt egyénileg kell eldönteni. Általában természetellenesebb és kevésbé tartósabb eredmény ad, mint az izom alá helyezett implantátum. Gyakrabb a tokzsugorodás és jóval gyakrabb a saját állomány elvékonyodása.

A lézeres eltávolítás heget okozhat, és ezt nyújtani nem szabad. Javasoljuk a ‎mellnagyobbítást a tetoválás eltávolítást követően elvégezni. Két lehetőség van, vagy abba kell hagyni a tetoválás eltávolítását, vagy a kezelés befejezése utan 1 évvel történhet meg a mellnagyobbítás.

Javaslom, hogy jöjjön el egy konzultációra, ahol miden kérdésére részletes választ kap! Novemberre vannak szabad műtéti időpontjaink, de sürgősség esetén rugalmasak vagyunk. Sok külföldről érkező páciensünk van. ezért nagy rutinnal szervezzük le ezeket a műtéteket. Hosszas levelezés és egyeztetés előzi meg a műtétet, amelyhez mell UH vizsgálatot és teljes vérképet kérünk.

Kérem, írja meg, hogy Önnek milyen időzítés felelne meg a munkája és az itthonléte szempontjából!

Várom szíves visszajelzését!

Üdvözlettel:

Sarolta

dr. Pataki Gergely plasztikai sebész asszisztense

 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.