fbpx

Izombőnye alá helyezett implantátum

2019-03-18

Szeretném tudni, Önnek mi a véleménye az izombőnye alá elhelyezett impantátumról? Annak minden előnyére és természetesen hátrányára is kíváncsi lennék. Voltam személyes konzultáción, ahol azt állapították meg, hogy igen vastag és kemény mellizomzattal rendelkezem és mivel heti rendszerességgel végzem nagyobb súllyal való edzést, ami jobbára guggolásban merül ki, így inkább ezt a módszert ajánlották. Több plasztikai sebésznek is elküldtem az általam készített képeket magamról, hogy még több szakvéleményt kapjak ezáltal, bár tudom, ez nem váltja ki a személyes konzultációt, nagyjából egyezett a véleményük arról, hogy valószínűleg ez az eljárás a megfelelő számomra. Szeretném a beavatkozást, de így félek a korai megereszkedéstől és nem szeretnék 6 évenként, vagy azon belül újból és újból kés alá feküdni, ha ennek a módszernek ez az eredménye. Úgyhogy szeretném megkérni, hogy írja le Önnek mi a véleménye ezzel kapcsolatosan. Kíváncsi lennék, hogy milyen hatása van szélsőségesebb eseteknek, mint pl.: szoptatás, vagy nagyobb súlyingadozás, stb... ill abban az esetben, ha semmi nagyobb változás nem éri a melleket. Mennyi időn belül várható megereszkedés úgy megközelítően? már amennyiben várható... Jelenleg 75B-s melltartót hordok, 380cc-s implantátumot szeretnék. Válaszát előre is köszönöm!!


PMA
Kedves Alíz!
Köszönjük megkeresését!
Ahogyan Ön is írja, egy szakvélemény nem összehasonlítható egy személyes konzultációval.
Pataki doktor úrral egyeztetve azt a választ tudom írni, hogy a leírt esetben nagy valószínűséggel csak akkor lehet izombőnye alá implantátumot  beültetni, ha az poliuretán borítású, de ennek a lehetőségét különös gondossággal kell feltérképezni.
Nem ideális, ha a páciensnek határozott véleménye van a méretről, ugyanis egy mell szépségét nem első sorban a térfogat,  méret határozza meg, hanem az implantátum egyéb biodimenzionális tulajdonságai, vagyis az implantátum viszonya a mellkas és a test egészének anatómiájához.
Az implantátum méretéről csak az orvosi konzultáción, közösen az orvossal lehet dönteni.
Üdvözlettel,

Zita

dr. Pataki Gergely plasztikai sebész asszisztense

 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.