Karplasztika, haspuffadás – folytatás

2012-02-26

Tisztelt doktor úr ! Köszönöm szépen válaszát, karplasztika,haspuffadás ügyében. Valamelyest megnyugodta. Vettünk Motilium 10 mg-os tabl-át és azt kezdtem el szedni. A gyógyszerész ajánlotta , hogy jó bélmozgatásra. Az állapotom,márnint a pocakommal nincs különösebb gond - azóta sem - továbbra sem fáj,csak kellemetlen. Nos, de ettől biztosaan jó lesz . Még ha megtenné,hogy válaszolna erre,hogy jó lesz a Motilium ? Esetleges válaszát Kata várja.


dr. Pataki Gergely

Kedves Hölgyem!

Örülök, hogy megnyugtathattam. Gyógyszerésze kiválóan adott tanácsot és eredményesen kezelte Önt ! A Motilium jó lesz.
Ennek ellenére kérem, hogy ezt kezelőorvosával is ossza meg.

Oldalamon a kar és combplasztikáról az alábbi linken olvashat:
http://www.drpataki.hu/kar-es-combplasztika

Minden jót !

dr. Pataki Gergely

plasztikai sebész, a Premium Plasztikai Sebészet vezető orvosa

 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.