fbpx

Kémiai hámlasztás, dióda lézer és arcfiatalítás

2016-12-28

Tisztelt Címzett! Júlia vagyok, 42 éves, arcbőrömön szeretnék fiatalítást. Elsősorban a pattanásaim/aknéim nyomait szeretném eltüntetni. Ehhez lenne szükségem információkra. Az önök rendelőjében hogyan lehet efelől személyes információt kapni? Mennyibe kerül egy első konzultáció? Kérdésem, hogy a kémiai hámlasztást lehet-e télen kezdeni vagy ezt is tavasszal érdemes? Illetve kérdésem az is, hogy az arcplasztika és a kémiai hámlasztás kizárják-e egymást? Illetve ha mindkettőre szükség van, milyen sorrendben érdemes? És ezeknek megközelítőleg mennyi az ára? Jómagam elsősorban kémiai hámlasztásban gondolkodom. Nagyon zavar engem és - a mások reakcióit látva - másokat is zavar a bőrömön az aknék, hegek nyoma. A gondom ráadásul az, hogy jelenleg is vannak aknék az arcomon. Köszönettel, Júlia


dr. Pataki Gergely

Kedves Júlia!

Köszönjük érdeklődését! Az aknés hegeket lehetséges volna dióda lézerrel kezelni. Ennek hatásmechanizmusa, hogy a kollagén rostok átalakulást serkenti a heg típusú kollagénből a normál kollagén irányába.

A kezelés több (kb. 6) alkalmas, alkalmanként 15 perc, fájdalmatlan, hatása elnyújtott. Ez aktív hegeknél hoz látványos eredményt, régi hegekre nem látványos a hatása. Önnek a frissen kialakuló aknés hegeire lenne jó hatással. Régi hegeire a kémiai hámlasztás jönne még szóba, melyet OBAGI készítményekkel végzünk.

Ez a kezelés 1-2 alkalmat igényel, enyhe fájdalommal jár a kezelés utáni órákban, napokban, hatása néhány hét alatt alakul ki, ahogy az új bőrréteg regenerálódik. Arcplasztika abban az esetben jön szóba, ha orcái megsüllyedtek, járomív, orrszájzugi redő és állkontúr elvesztette fiatalos vonalát, arcbőre ráncos.

Amennyiben a süllyedés enyhe, hialuronsav feltöltés is látványos eredményt adhat. Ennek eredménye 1,5-2 évig tart.  Ez klinikánkon a leggyakrabban alkalmazott fiatalító eljárás. Hialuronsav helyett lehet sajátzsír-feltöltésen is gondolkodni, ennek eredménye tartós. A szálbehúzás eredménye nem tartós, hegeire sem lenne jó hatással.

A kémiai hámlasztást lehetne előbb végezni, és később az arcplasztikát. Mindezt, illetve még többet is meg tudunk beszélni egy személyes konzultáció keretében.

Az alábbi linkeken olvashat a hialuronsavas arcfiatalításról és a botox kezelésről, amelyet klinikánkon dr. Magyar Sarolta is végez:

Üdvözlettel:

dr. Pataki Gergely

plasztikai sebész, a Premium Plasztikai Sebészet vezető orvosa

 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.