Kétszeresen elrontott mellplasztika

2016-05-01

Udvozlom, Doktor ur! Az egyik paciense ajanlotta Ont, nemreg mutotte meg, persze az eredmeny meg alakul, de mar most latom,hogy On tenyleg erti a szakmajat. Azert irok Onnek, mert sajnos az en mellemet nagyon elrontotak ketszeri mutet utan is..ketsegbe vagyok esve,mert nem igazan tudom, hogy lehet e meg menteni..szivesen kuldenek kepeket privat uzenetben es elmeselnem a tortenteket, ugyanis ugy erzem tonkre tettek az eletem... Depresszios vagyok es panikolok attol, hogy milyen kovetkezmenyek varnak meg ram amiatt mert egy rendellenes mellbol szepre vagytam de rossz doktorhoz fordultam..akit ha tehetnem egy eletre eltiltanek a szakmajatol es megadnam mindazt a keseruseget amit o okoz a lanyoknak a hozza nem ertesevel, ugyanis miutan korbe jartam a temat kiderult nem en vagyok az egyetlen akinek elrontotta a mellet.. De mint tudjuk otthon az esztetikai elegedetlenseggel semmit nem lehet kezdeni igy vigan teszik tonkre a layok eletet az olyan emberek akik csak szep mellbol kepesek szepet csinalni de ha mar rendellenes az alapanyag azt se tudjak mit kezdjenek vele de persze eloadjak azt hogy ertenek hozza csak hogy a naiv paciensek naluk csinaltassak meg a melleket ahogy sajnos azt en is tettem...az eredmeny rosszabb mint az eredeti mellem volt, atvagtak a tejcsatornaim is es tele vagyok borzalmas hegekkel...pedig csak szep mellekre vagytam :( Gondolkodzom ujabb muteten, van sajat otletem a kivitelezesre, de nagyon szeretem ha egy tenyleg hozzaerto orvossal kommunikalhatnek es eseteg valaki vegre megadna azt a mellet amire vagyom vagy legalabb kozelitene hozza, es nem sirva allnek minden nap a tukor elott es rettegjek ha le kell vetkozni valaki elott... Elnezest az ekezet hiany miatt, de kulfoldon elek es csak angol billentyuzettel rendelkezem. Ha megtalalnam az orvost akiben vegre megbizhatom szeretnek haza utazni, de addig sajnos csak levelben es kepekben tudok megnyilvanulni. Elore is koszonom a segitseget es a tanacsait! Kitti


dr. Pataki Gergely

Kedves Kitti!

Sajnáljuk, hogy nem elégedett máshol végzett mellnagyobbítása eredményével. Korlátok mindig vannak a plasztikai sebészetben. Olyan nem létezik, hogy bármilyen kiindulási helyzetből bármilyen végállapotba el lehet jutni. Nem szabad csodákat ígérni. A legfontosabb az, hogy a páciens tudja, mire számíthat.

Leggyakrabban nem a műtéti technika és az orvos szaktudása tehető felelőssé valamely végállpotért, hanem a páciens szövetei, anatómiája vagy az utókezelésnél felmerült problémák.

Önt valószínűleg nem készítették fel arra (vagy nem értelmezte megfelelően), hogy milyen lesz a műtéti időszak, a várható végeredmény, és annak időbeli változása. Egy mellplasztikánál nagyon fontos, hogy az orvos meg tudja valósítani a páciens álmát. Ehhez pontosan fel kell térképezni az igényeket, és ez nem megy 5 perc alatt.

Amennyiben bizonytalanság van bennem a tekintetben, hogy a páciens mit szeretne, pl. bizonytalan a méret, úgy több hetes gondolkodási idő után újabb beszélgetést javaslok, és csak ez után dönthetünk egy műtét mellett.  A végeredmény modellezéséhez fotókat, videót és sizereket használunk. Előtte-utána képekkel szükséges a hasonló alkatú hölgyeknél elért hasonló eredményt bemutatni, a lehetséges variációkat kiválasztani.

Három dolognak mindenképpen passzolnia kell az Ön és az én ízlésemnek megfelelően: 1.) a méretnek 2.) a formának 3.) a beültetett implantátum pozíciójának.

Az implantátum minőségében pedig nem ismerünk kompromisszumot: csakis prémium minőségű kohezív szilikongél fajtákat használunk, esetleg sajátzsírral kombinálva.

A másik dolog, hogy fel kell készíteni a pácienst arra, hogy a végső eredmény fél év alatt áll be. Az első napokban, hetekben látott nagyság és forma még sokat változik, és az érzet azért is más, mert a melle feszül, és nem érzi még magáénak.

Amennyiben semmiképpen sem szeretne visszamenni korábbi orvosához, úgy megpróbálunk tanácsainkkal segíteni.

Küldjön képeket és az alapján megpróbáljuk véleményezni esetét. Fontos, hogy küldjön a műtét előtti állapotról is képet, ha lehetséges.

A mellplasztikai beavatkozásokról részletes információt talál a drpataki.hu/mellplasztikainfo oldalunkon.

Üdvözlettel,

dr. Pataki Gergely

plasztikai sebész, a Premium Plasztikai Sebészet vezető orvosa

 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.