Kis mellek – mellnagyobbítás

2011-03-30

Tisztelt Doktor Ur 27 eves vagyok es az lenne a gondom, hogy nagyon kicsik a melleim, viszont felek is egy mellnagyobbitastol, mert nem lehet tudni a kovetkezmenyeket! A velemenyere lennek kivancsi, hogy mennyire merjek belevagni es majd ha gyereket szeretnek gondot okoz-e majd a szoptatas? Elore is koszonom! Tisztelettel Marcsi


PMA

Kedves Marcsi !

A mellnagyobbításnak ma már több alternatívája van. Végzünk hialuronsavas mellnagyobbítást és saját zsírral történő mellnagyobbítást is. (Ha ír az email címemre, az ezekkel a technikával kapcsolatos cikkeimet megküldöm) Ezek a technikák kis szinte semmilyen látható heggel nem járnak, egy néhány milliméteres behatoláson keresztül növeljük az emlőket.
Nagyobb méretváltozást azonban csak implantátummal lehet elérni.
A mellimplantátumról sok millió elvégzett műtét után ki lehet jelenteni, hogy semmilyen komoly veszéllyel nem jár. Az általános műtéti kockázatról természetesen beszélni kell egy konzultáción. Sok nő szoptat mellimplantátummal.

Minden jót !

dr. Pataki Gergely

plasztikai sebész, a Premium Plasztikai Sebészet vezető orvosa

 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.