Komplex syndactilia

2011-03-04

Tisztelt Doktor Úr! 18 éves elmúltam. Egyik ujjammal sincs probléma, kivéve a jobb kislábujjamat. Teljes, komplex syndactiliat lehet műttetni? Kicsit úgy néz ki, mintha egy hatodik ujj fele nőtt volna hozzá. A köröm is szélesebb rajta. A többi lábujjam is kezd miatta egy kicsit befordulni, ami nem látszik, de kényelmetlen cipőben. Különben is jó lenne, ha nem kéne mindig rejtegetni. Meg tudna adni egy árintervallumot, hogy műtét esetén mire számítsak? TB támogatná-e az ilyen műtétet? Válaszát előre is köszönöm.


PMA

Kedves Hölgyem / Uram !

A syndactylia (összenőtt ujj) fejlődési rendellenesség, tehát a TB támogathatja, amennyiben funkcionális (és esztétikai) problémát okoz. Gondolom funkcionális problémája nincs, inkább esztétikai.
Műtét lehetséges, de komoly előzetes vizsgálatok szükségesek, hiszen elképzelhető, hogy a zavaró csontot is el kell távolítani.

Jöjjön el a rendelésemre és szívesen segítek !

dr. Pataki Gergely

plasztikai sebész, a Premium Plasztikai Sebészet vezető orvosa

 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.