Laza szemhéjak

2013-10-20

Tisztelt Doktor Úr! 35 éves nő vagyok és a szemhéjaimmal akadtak gondjaim. Azt vettem észre az utóbbi időben, hogy igencsak lazává, megnyúlttá váltak a szemhéjaim és esetenként a szempilláimra is rányúlnak. Pár kérdésem volna egy esetleges szemhéjplasztika vonatkozásában: mennyi ideig tart a műtét és utána a lábadozás otthon, a szemduzzanat átlagosan mennyi idő múlva lohad le, látható-e a műtét után a vágás nyoma, megváltozik-e az arcvonás a plasztika után. Kérem, ha ilyen jellegű kérdést meg lehet válaszolni, adjon támpontot, hogy nagyságrendileg milyen összegre lehet számítani egy ilyen irányú plasztikára? Köszönettel: Erika


dr. Pataki Gergely

Kedves Hölgyem !

Az alapvetően esztétikai, de funkcionális problémát is okozó szemhéjtáji bőrfelesleg műtétei a következőek: felső-vagy alsó szemhéjplasztika, vagy a kettő kombinációja, homlokemelés, arcközépemelés, arcplasztika. Individuálisan kell eldönteni, hogy Önnek mire van szüksége.

Javaslom, hogy látogassa meg az alábbi honlapokat : http://www.plasztikai.hu vagy www.drpataki.hu – itt legtöbb kérdésére választ kap.

A legtökéletesebb tájékozódást egy személyes konzultáció nyújtja !

Üdvözlettel,

dr. Pataki Gergely

plasztikai sebész, a Premium Plasztikai Sebészet vezető orvosa

 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.