fbpx

Lehetséges rendbe tenni a hasat?

2010-07-20

Kedves Doktor Úr! 10 éve szültem a kislányomat a Szent István Kórházban és azóta többször is híztam-fogytam. Hiába járok már egy éve rendszeresen tornázni, sajnos a petyhüdt bőrőmmel nem tudok mit kezdeni.Ez a probléma főleg a kötényszerű hasam miatt zavar. Higiéniai okból sem kellemes. Szeretném műtéti úton rendbehozatni. Jelenlegi testsúlyom 84 kg és 167 cm magas vagyok. Nem tudom, hogy a testtömeg-indexem indokolja-e a TB által finanszírozott műtétet? Ha mégsem, akkor mit tegyek? Üdvözlette: Törőcsik Mónika


PMA

Kedves Hölgyem !

A válaszhoz tudnom kellene, hogy honnan fogyott le. Orvosilag igazoltan 35 feletti kiindulási testtömeg-index (BMI) szükséges és ebből 10 egységet kell “csökkenni” (ill 45 felett 12-őt). Az lenne az optimális, ha testsúlya beállna állandóra, így lehet a legtöbbet kihozni egy hasplasztikából !
Ha nem is lehet TB finanszírozottan elvégezni a műtétet, akkor is szívesen segítek ! Kérem keressen emailben. A hasplasztikáról egyébként korábban hasonló témájú kérdésekre adott válaszaimban is talál információt!

Minden jót!

dr. Pataki Gergely

plasztikai sebész, a Premium Plasztikai Sebészet vezető orvosa

 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.