fbpx

A szülések után nem birok a tükörbe nézni

2011-02-21

Tisztelt doktor ur! 37 éves vagyok és 5 gyereket szültem sajnos mindegyikkel csak hiztam de már sajnos nem birok a tükörbe nézni a párom mindig kérdezem hogy van hozzám gusztusa :( a melleim sajnos lassan a hasm ig lognak mert tull nagyok és a hasomrol meg nem is beszélek :( undoritó nem tudok fogyni bár hogy is szeretnék probáltam tornázni is de ha fogytam egy kicsit akkor rögtön csak a karomról és a mellemröl fogytam :( de a hasamról sajnos nem azt szeretném meg kérdezni öntöl mivel nem vagyok sajnos pénzileg ellengedve sajnos nem tehetem meg hogy csak ugy be sétáljak egy plasztikai sebészetre hogy van e valami reményem hogy társadalom biztositásommal valamien lehetöségem volna a plasztikára ? és hogy be tegyenek nekem pl gyomor szükitöt? tudom lehet sokat kérek de én már nem érzem magam nönek :( semmit nem tudok fell venni mert mindenbe zizilabor vagyok :( a gyerekeim mondják anya te vagy a legszebb de ez a sok felesleg "háj"engem már lassan depissé tesz mikor a kislányommmal császároztak meg kérdezte tölem a doki akar kocka hast? és én nem tudtam mire gondol azt hittem csak viccel velem mert mosojogva kérdezte és én vissza vicceleve nekem már ojan soha nem lessz és uttánna értetem meg mit is akart már nagyon bánom :( mig élek bánom :(sajnos nem tért a gyerekhez könnyen a hasam miatt mindig meg kellet tartani a a kezével a hájam :( doktor ur ha van rá valamien meg oldás kérem válaszoljon nekem mert nagyon szeretném magam nönek érezni mindenki mondja az arcom mien szép de nyaktól lefele undoritó vagyok :( kérem segicsen ha tud nekem szégyeltem mindig is be vallani de sajnos anyagilag nem tehettem meg de olvasgatam itt és ugy vagyok vele pofon nem vágnak ha meg kérdezem elöre is köszönöm melcsy


PMA

Kedves Melcsy !

A plasztikai sebészet olyan változtatásokra teremt lehetőséget, melynek célja a test és lélek, valamint a környezet természetes harmóniájának megteremtése és megtartása. A modern plasztikai sebészeti eljárások, a megfelelő technológiai és szakmai háttérrel biztonságosak, és kiváló eredmények elérését teszik lehetővé.

De nem biztos, hogy az első lépés a plasztikai sebészet. Életmód és táplálkozásmódosítással jó eséllyel megszabadulhat a felesleges kilóktól. A gyomorgyűrű is szóba jöhet a fentiek sikertelensége esetén, megfelelő indikációnál. Ezt követően lehet szerepe a plasztikai sebésznek.

Mutassa meg Magát egy plasztikai sebésznek és könnyebben tudunk tanácsot adni !

dr. Pataki Gergely

plasztikai sebész, a Premium Plasztikai Sebészet vezető orvosa

 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.