fbpx

Mell- és hasplasztika zsírleszívással kombinálva

2015-08-01

Tisztelt Doktor Úr! Svédországban élek, szeretnék hasi zsírleszívást csináltatni a felesleges bőrt levágatni a hasamról és a mellműtétben is gondolkodok, lehetőleg sajátzsír visszatöltéssel. A két terhesség a hasizmaim eltávolodásához vezettek. (40 éves vagyok, sportos életmódot folytatok, kevés súlyfelesleg van a hasamon, már nem szoptatok, melleim kicsik és kicsit lógnak. Szeretném megkérdezni, hogy megoldható e minden egy időben, mennyi időre kell haza mennem? Válaszát előre is köszönöm. Üdvözlettel: Klaudia


PMA

Kedves Klaudia!

Pataki doktor nevében köszönjük megkeresését!
Doktor úr rendszeresen végez ilyen jellegű műtéteket egy ülésben is.
A lehetőségek felmérésére személyes vizsgálat szükséges, amikor Magyarországra jönne, kérem, jelezze és megszervezzük a konzultációt, ahol Pataki doktor megvizsgálja és részletesen ismerteti a szóba jöhető eljárásokat, és a pontos árat is ott tudja meghatározni.

A hasplasztikát Doktor úr gyakran zsírleszívással együtt végzi, a megfelelő egyenlőtlenségek elkerülése érdekében. Nőknél, a terhességeket követően nagyon gyakori a has és mell megereszkedése.
A konzultáció során Doktor úr fog mutatni előtte-utána fotókat és teljes rálátása lesz a gyógyulási folyamatokra (műtétet követően egy-két nappal, 2-4-6 héttel és a végleges egy éves állapotában)

Amennyiben természetes hatású melleket szeretne, reális elvárásai vannak és megfelelő mennyiségű saját zsír áll rendelkezésre, akkor megvalósítható a sajátzsír visszatöltés a melleibe, de ezt is a személyes konzultáció során fogják megbeszélni.

Lehetőleg minimum 2-3 hetet töltsön itthon, mert a műtét utáni kontrollok, varratszedés miatt szükség van erre az időtartamra. Amennyiben igényli, segítünk az utazás, szállás megszervezésében is.
Várjuk mielőbbi jelentkezését,

Üdvözlettel:

Klára

dr. Pataki Gergely plasztikai sebész asszisztense

 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.