Mellimplantátum helyett zsírátültetés?

2014-10-25

Kedves Doktor úr! Most, hogy az implantátum mellett döntöttem, megírtam és lefixáltuk, elég erős félelmeim lettek. Nem azért, mert műteni fognak pár napon belül, ugyanis mindenképpen szeretnék javíttatni a melleim állapotán Pataki doktor úr kezei által. Magától az implantátumtól és annak végérvényes hatásától bátortalanodtam el. Van még lehetôségem módosítani a sajátzsír beültetésre? Tudom, hogy azzal nem hibázhatunk, legfeljebb, ha nem leszek megelégedve az elért mérettel, és akkor még mindig bevállalhatom az implantátumot. Elnézést kérek, hogy ilyen nehéz eset vagyok. Semmiképpen sem szeretnék bonyodalmat okozni Önöknek. Cecília


dr. Pataki Gergely

Kedves Cecília!

Teljesen érthető a hezitálása, a többszöri újragondolása, elbizonytalanodása a már biztosnak hitt döntésében. Ez a döntés egy életreszóló, legalábbis a jelenlegi fizikai és lelki állapotra hatással levő beavatkozásról szól.
A plasztikai sebészek alkalmaznak egy íratlan szabályt mind a páciens, mind az orvos érdekében, miszerint ha a páciens a műtét előtt 1 héttel bizonytalan, döntésében meginog, akkor semmiféleképp nem kerülhet sor műtétre. Ez történt most az Ön esetében is. Ugyanis a legfontosabb egy ilyen beavatkozásnál az, hogy a végeredménnyel, és azzal az úttal, amit odáig meg kell tenni orvosával együtt, a legnagyobb megértésben és elégedettségben zajlódjon.
Több dolog is amellett szól, hogy Önnek kell még időt adni a gondolkodásra. Ha úgy érzi, akkor egy következő alkalommal is szívesen látom Önt, akár férjével együtt is, mert Önnek megerősítés kell pro vagy kontra, hogy meghozza végre a felvállalt és várakozással teli döntését.
A műtétet elhalasztjuk november végére vagy a következő évre. Így van még 3 hete a gondolkodásra vagy akár több hónap is.

Remélem érzi, hogy Önnel vagyunk, és nem az a célunk, hogy futószalagon műtsünk a mennyiség érdekében. Nekem a minőség és az elégedettség mindennél többet ér!

Üdvözlettel:

dr. Pataki Gergely

plasztikai sebész, a Premium Plasztikai Sebészet vezető orvosa

 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.