Csalódás mellnagyobbítás után

2011-11-19

Tisztelt Doktorur! Mellnagyobbitasom volt. CSalódott vagyok és sírok állandóan. Van egy bemélyedés az egyik mellen. Az orvos mirigy alá tette pedig dualban beszéltük meg. Húz lefele a mellem. Utálom hogy állandóan melltartóban kell lennem. KÉptelenség igy aludni, élni. A mellem is csak akkora lett mint elötte pushupban, de az jobb volt mart hazajöttem levettem és kényelmes volt. Most meg fajank feszitenek a cicik.UTálom hogy itt vannak a régi cicimet akarom. Vissza lehet ezt csinálni? Milyen lenne akkor a mell? Elrontottam az életem nem tudok igy élni tovább. Az orvos is csak jövőre fogad engem biztos nincs kedve velem foglalkozni. Én nem tudok ezekkel a mellekkel együtt élni.Olyan furák kiszeretném vetetni őket. Öngyilkos akarok lenni nem birom elviselni hogy ezt tettem a melleimmel. Pedeig nem is voltak csunyak csak kicsik. de push upban akkorák mint most.Sokkal jobb volt ugy. Kényelmes volt aztán ha akartam felturboztam. Most meg még normális melltartot se kapok magamra csak ez a hülye sport vagy merevitős amikben akkora a cicim mint régen pushupban. senki se vette észre hogy nagyobb lett. Már nem tudok mit csinálni csak azt hogy kinyirom magam igy nem élet az élet.Pedig mások most kezdik élvezni igy 2 hónap után nekem meg annyi.Olyan lenn is vannak a cicik mások meg arra panaszkodnak hogy fenn van nekik. hát jó nekik. de aki ezt az egész szilikont kitalálta arra haragszom legjobban hogy belelovalják az embereket ebbe a butaságba. A csapból is ez folyik mellplasztika valo világos csajok stb. MIntha ez olyan buli lenne közben meg kényelmetlen hülyeség. 2 hónap elteltével ki lehet venni? És milyen lesz utána? 360 cc nagor után? És összenő a szövetekkel akkor a mellmirigyállománybol is kivágnak? Vagy hogy veszik ki?bár lehet utána meg ezért leszek öngyilkos ha cswúnya lesz. Nem lehet ezt birni ilyen hülye voltm és egy ember nem volt aki lebeszélt volna.:-(( Tisztelettel: N. Erika


dr. Pataki Gergely

Kedves Erika!

Sajnálom, hogy egy másoknak annyi örömet okozó plasztikai beavatkozást Ön ilyen negatívan él át.
Orvosa biztosan elmondta, hogy egy mellnagyobbítás után, amíg kialakul a “végleges” állapot, fél év is eltelhet. Addig lehet asszimmetria is, duzzanat is, kis behúzódás is, bár ezek nem szükségszerűek.
Azt javaslom, hogy beszéljen kezelőorvosával. Ha nincs meg a bizalom Önök között, kérje más plasztikai sebész véleményét.
Kivenni természetesen ki lehet egy implantátumot, de ezt csak akkor javasolnám, ha az adaptációs idő elteltével sem tud megbékélni a helyzettel. (6-9 hónap) Az implantátumot nagyobbra vagy kisebbre lehet cserélni, más formájút lehet betenni (kerek helyett csepp alakút, vagy fordítva), a mírígy alól izom alá lehet váltani (dual plane).
Van olyan eset amikor a második, korrekciós beavatkozás után találja meg teste és lelke közötti harmóniát, az ön számára ideális mellformát és mellméretet.
Bízom benne, hogy segíthettem válaszommal !

dr. Pataki Gergely

plasztikai sebész, a Premium Plasztikai Sebészet vezető orvosa

 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.