fbpx

Mellfelvarrás, fibroadenoma kivétel

2016-01-15

Tisztelt Doktor Úr! 25 éves nő vagyok. 17 éves korom körül volt egy hirtelen súlygyarapodásom (20 kg), amit kb 3-4 évig hordoztam, majd elég gyorsan le is adtam. Sajnos a melleim nem bírták követni a tempót, amit azóta is nehezen tudok elfogadni, emellett kényelmetlen érzete is van. Hátralévő fiatalságomat szeretném kerek, telt idomokkal tölteni, ahogyan annak lennie kell. Tehát mellfelvarráson gondolkodom, illetve szeretnék időpontot kérni konzultációra. Ám ezelőtt lenne pár kérdésem. Körülbelül 1,5-2 éve találtak 2 fibrómát a bal mellemben a bal alsó régióban. Ez kontraindikálja a műtétet? A másik kérdésem: láttam az oldalon, hogy nem szeret árat mondani, mivel mindenkinek egyénre szabott. Mégis, egy felső határt tudna mondani? Sajnos vannak korlátaim, és jó lenne tudni, esetleg mennyit kéne még a meglévőhöz kuporgatni a konzultációig. Köszönettel, Csilla


PMA

Kedves Csilla!

Pataki doktor nevében köszönjük megkeresését!
Problémája  sok nőt érint, különösen ekkora fogyásnál, vagy akár gyermekvállalást követően.

A fibroadenoma eltávolítása nem akadály, Doktor úr általában egy ülésben meg tudja oldani a kivételt, a felvarrást és esetlegesen még a mellnagyobbítást (volumenpótlást) is akár implantátummal, vagy mikrostruktúrális sajátzsír visszatöltéssel (amennyiben szükséges).

Azt írja, hogy kb. 2 éve állapították meg a fibroadenomát..
Azóta volt ultrahangvizsgálaton, vagy/és biopszián? Amennyiben nem, erre szükség lesz a későbbiekben a műtéthez. Ennek szervezésében segítünk.

Éppen ezért árat az Ön esetében nagyon nehéz mondani, hiszen nem tudom, hogy az Ön esetében miről lenne szó az alábbi beavatkozások közül:
– mellfelvarrás, (teljes, belső, vagy külső), mellnagyobbítás implantátummal vagy sajátzsírral, emlőkisebbítés, bimbó kicsinyítés

Az lenne a leghatékonyabb, ha eljönne egy 60 perces konzultációra Pataki doktorhoz, hogy részletesen és személyre szabottan tudja megállapítani az Önre alkalmazható terápiát!
Konzultációs időt jelenleg áprilisra tudnék adni Önnek.

Várom szíves visszajelzését,

Üdvözlettel:

Klára

dr. Pataki Gergely plasztikai sebész asszisztense

 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.