fbpx

Mellfelvarrás, mellkorrekció 2 szülés után

2015-11-18

Tisztelt Doktor úr! 2 szülés és 4 évig tartó folyamatos szoptatás után megereszkedtek a melleim, és bőrfelesleg van rajtuk, főként a jobb mellen, mert az jobban igénybe volt véve. Bár nem vészes a megereszkedés mértéke, de emiatt nagy eltérés is van a két mell között.Érdeklődnék, hogy árban hogyan néz ki egy ilyen mellfelvarrás, mi tartozik az árba, van-e más plusz költség. Szoptatás időszak vége után mennyi idő múlva lehet a műtétet elvégezni? Ha később vállalnék még gyermeket, annak a szoptatását befolyásolhatja ez a műtét valamilyen módon? Válaszát köszönettel várom! Viki


PMA

Kedves Viki!

Pataki doktor nevében köszönjük megkeresését.
Szülés és hosszan tartó szoptatás után ez nagyon gyakori jelenség.
Többféle megoldás létezik problémájára.

Egy személyes vizsgálat keretein belül tudja Doktor úr megmondani, hogy Önnek melyik technikára-módszerre lesz szüksége. (esetleg egy kisméretű implantátum behelyezése, belső felvarrással, melynek külső hegei minimálisak, vagy a megereszkedés mértéke és az asszimmetria miatt külső felvarrás szükséges, de ha nem szeretne semmiképpen implantátumot, akkor a mikrostrukturális sajátzsírszövet visszaültetéssel lehet volumenpótlást végezni, tekintettel arra is, hogy még esetleg gyermeket szeretne vállalni.)

Az ár szinte mindig egyénre szabott, mely a konzultáción fog kiderülni.

Szoptatás után 6 hónapnál hamarabb nem célszerű a műtétet elvégezni.
Nincs akadálya gyermekvállalásnak műtétet követően, de ideális megvárni a min. 6 hónapot, de még jobb, az 1 évet. A szoptatásnak műtét után sincs akadálya!

Mellékelve küldök Önnek, a fent említett módszerekről részletes tájékoztatót.
Konzultációra jelenleg csak február végére tudok időpontot adni, vagy várólistára tudom venni és egy esetleges lemondás esetén tudjuk fogadni.

Várjuk válaszát!

Üdvözlettel:

Klára

dr. Pataki Gergely plasztikai sebész asszisztense

 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.