Mellfelvarrás, mellkorrekció

2015-09-14

Tisztelt Doktor Úr! Jelentős súlyveszteség miatt,ún;kötényhasam volt,amit OEP finanszírozással ,két hete megműtöttek,22! év -erről való álmodozás után. Sajnos a hízás-fogyás miatt a melleim is megereszkedtek,azonban ennek a helyreállítása már nem tartozik egészségügyi beavatkozásnak,hanem esztétikainak. "Amatőrként" a méretekkel-szerintem-nincs nagy probléma, ill. nekem a méreteimmel nincs problémám, hanem, ahogy említettem a megnyúlt bőr zavar. Persze lehetne egy kicsit nagyobb is. Közeli ismerősöm ajánlotta Önt, mert gyönyörűen helyrehozta, felvarrta a melleit. Érdeklődni szeretnék, hogy a hasműtét, és a mellműtét között, mennyi időnek kell eltelnie? A másik kérdés az ár. Tudom, hogy ez egyéni, de egy megközelítőleges árat szeretnék tudni,mert hitelt szeretnék felvenni,és tudnom kellene a lehetőségeket. Válaszát előre, és nagyon köszönöm! Tisztelettel; Fanni


PMA
Kedves Fanni!

 Pataki doktor nevében köszönjük megkeresését,!

Sok kérdésére a konzultáció keretén belül kap bőséges választ, az alábbi linken olvashat néhány információt. Valóban a mellfelvarrás olyan esztétikai mellkorrekció, melynél nincs lehetősége TB-re elvégeztetni a műtétet.

Alapvetően a mellkorrekciónak több alternatívája lehet az Ön esetében:

1. Mellfelvarrás – pexia
Nagy valószínűséggel Önnek ez lesz a megfelelő megoldás, amennyiben rendelkezik megfelelő mennyiségű saját mirigyállománnyal, és ahogy írta, a mérettel Ön elégedett, akkor lehet ezt az eljárást alkalmazni és nincs szükség implantátumra.

Az alábbi linken olvashat bővebben ezen beavatkozásról

http://www.drpataki.hu/mellfelvarras

2. Mellfelvarrással kombinált implantátumbeültetés

3. Mellfelvarrással kombinált sajátzsír visszatöltés, melyet akkor javasolunk, ha nem szeretne szilikon implantátumot és realisztikus elvárásai vannak. Nem mindenki alkalmas a mikrostruktúrális sajátzsír visszaültetésre. Ezt a módszert kombinálhatjuk mellfelvarrással, melyre Önnek nagy valószínűséggel szüksége lesz.

Konzultációra időpontot jelenleg decemberre tudok adni Önnek, de lemondás esetén természetesen előrébb tudjuk hozni. A megelőző hasműtét miatt 4-6 hónapot javasol Doktor úr a következő műtétre. (de ez sokmindentől függ)
Árajánlatot csak személyes konzultáció után tudunk adni, mert mint láthatja, az Ön esetében többféle eljárás is szoba jöhet.

Alább küldöm a rendelő térkép linkjét:

http://www.drpataki.hu/kapcsolat

Várom válaszát!

Üdvözlettel:

Klára

dr. Pataki Gergely plasztikai sebész asszisztense

 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.