Mellimplantátum csere

2015-09-03

Tisztelt Doktor Úr! 15 éve mellnagyobbító műtétem volt, ennek során derült fény a keloidos sebgyógyulási hajlamomra. A mellem alatti vágás hege bő 10 évig fájt, égett, viszketett. Most ideje lenne az implantátumot (nem PIP implantátum) kivenni, vagy cserélni. Nagyobbat semmi képen nem szeretnék, szívem szerint egyáltalán nem tetetnék be újat. Nyilván 15 év alatt meg is ereszkedett némiképp a mellem. Ha nem tetetnék be újat, korrekciós műtét lenne szükséges, amit a sebgyógyulásom miatt nem merek vállalni, de egy ugyan ekkora, új implantátum behelyezésétől is tartok, mert újabb 10 évnyi szenvedéssel járna. (Idő közben más műtétem is volt, itt a heg 7 év után hagy nyugodni) Van-e biztos módja az implantátumom állapotának ellenőrzésére? Honnan tudható, hogy valóban indokolt-e a csere, és ha igen, milyen módot javasol? Várom válaszát, Karolina


PMA

Kedves Karolina!

Pataki doktor nevében köszönjük megkeresését.
Egy konzultáció során minden kérdésére részletes felvilágosítást kap, szívesen adunk Önnek időpontot.

15 év után elképzelhető, hogy javasolt az implantátumcsere, nálunk műtét után minden évben Doktor úr kontrollálja a megműtött pácienseket. Kérem, mielőtt eljönne hozzánk, menjen el egy mellultrahang vizsgálatra, vagy ha készült az elmúlt hónapokban, kérem, hozza magával leletét.
A vizsgálat során Doktor úr meg fogja mondani, hogy indokolt e a csere és ha igen, akkor milyen megoldás létezik az Ön számára.

Klinikánkon implantátum választható forma és pozícióválasztással, ezt pontosítani is a vizsgálat és a beszélgetés során kell. Kizárólag prémium minőségű implantátummal és élettartam garanciával dolgozunk. (pl.: http://www.polytech-health-aesthetics.com/index.php/en/)

Hasznos információkat olvashat itt: http://www.drpataki.hu/mellnagyobbitas-elott-es-utan

Mivel kórházunkban az anatómiás és kerek implantátumoknál szóba jövő 720 féle méret és forma nagyjából mindegyike áll rendelkezésre, ezért biztosítani tudjuk a konzultáció és a műtét közötti rövid időt.

Lehetőség van a hegek alá sajátzsírt visszatölteni, mely szintén jó megoldás lehet az Ön számára, miután nagyban elősegíti a sebgyógyulást és minimalizálhatja az esetleges keloidos hajlamot.

A sajátzsír visszatöltésről informálódhat az alábbi honlapon:
http://www.drpataki.hu/mellnagyobbitas-uj-modszerekkel

Néhány további fontos információ:

Rendelőnk megközelíthetősége:
http://www.drpataki.hu/kapcsolat

Üdvözlettel:

Klára

dr. Pataki Gergely plasztikai sebész asszisztense

 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.