Mellimplantátum gyermekvállalás előtt

2016-05-23

Tisztelt Doktor Úr! Mellnagyobbítást szeretnék. Több plasztikai sebész közül az Ön munkái tetszenek a legjobban, illetve az internetes vélemények is nagyon pozitívak. Az lenne a kérdésem, hogy úgy érdemes e bevállalnom a műtét, ha 2-3 év múlva babát szeretnénk? Köszönettel: Melinda


PMA

Kedves Melinda!

Pataki doktor nevében köszönjük megkeresését.

A mellnagyobbításon áteső nők többsége gyermekvállalás előtt kap mellimplantátumot. Az implantátum 3 réteggel lejjebb, beljebb kerül beültetésre, mint a szoptatásért felelős emlőállomány, így a tejtermelésre nincsen befolyással.

A helyesen beültetett mellimplantátumnak nincs kihatása a szoptatásra (vagy a fogamzóképességre), sőt az a megfigyelésünk, hogy javítja a szoptatási képességeket (mírígyállomány és bimbó kiemelése) és a teherbeesést is (pszichés alapon, nagyobb önbizalom).

Alkatának megfelelő implantátum választható forma és pozíció választással, ezt pontosítani a vizsgálat és a beszélgetés során kell.

Kizárólag prémium minőségű implantátummal és élettartam garanciával dolgozunk.

Sok kérdésére a konzultáció keretén belül kap bőséges választ.

A mellplasztikai beavatkozásokról részletes információt talál a drpataki.hu/mellplasztikainfo oldalunkon.

Várom válaszát!

Üdvözlettel:

Klára

dr. Pataki Gergely plasztikai sebész asszisztense

 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.