Mellimplantátum ismételt elmozdulása

2016-04-04

Tisztelt Doktor Úr! 2014 december 20-án műtötték meg a mellem,amelyben már volt implantátum. A melleim a sport végett és az izomzat végett két oldalra kicsúsztak. Ezt egy nagyobb implantátum cserével és egy jobb és bal oldali belső varrattal oldotta meg az orvosom az újbóli elcsúszást. Illetve a bal oldali mellkas deformitásomat is próbálta takarni.. Most sokkal jobb a helyzet, mint volt,de sajnos megint ugyanazt kezdem tapasztalni. Még ha nagyon figyelek is arra,hogy a mellizomzatomat nem terheljem. Szinte egyátalán. Alapból is sajnos elég távol álló melleim vannak. Ezzel lehet valamit kezdeni Ön szerint? Köszönettel: Erika


dr. Pataki Gergely

Kedves Erika!

A leírtak alapján pozíció-, forma-, méret- és felületváltás adhat szebb és tartósabb eredményt.

Ha az implantátuma izom felett van, szükséges lehet egy más formájú (esetleg nagyobb) implantátum izom alá helyezése, sőt más, tapadósabb felülettel (pl. polyurethan felszín) történő ellátása.

Az sem kizárt, hogy ha most izom alatt van, akkor a zseb módosítása, vagy akár az implantátum izom fölé, vagy izomhártya alá (subfascialis) történő átültetése adhat szebb eredményt.

Esetét egy konzultáción egyénileg kell értékelni.

Az alkalmazott eljárások együttese garantálhatja az implantátum pozíciójának tartósságát.

Klinikánk mellnagyobbításra vonatkozó irányelveiről ide kattintva olvashat bővebben.

Üdvözlettel,

dr. Pataki Gergely

plasztikai sebész, a Premium Plasztikai Sebészet vezető orvosa

 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.