Mellimplantátum méretének növelése

2016-04-27

Kedves Doktor Úr! Hallottam, hogy van mod a mellimplantatumok 10%-os tagitasara - ez barmilyen implantatumra igaz, vagy specialisan tagitasra szantat kellett volna beultetni, hogy ez lehetseges legyen? Üdvözlettel: Ágota


dr. Pataki Gergely

Kedves Ágota!

Ha változtatni szeretne mellének méretén vagy formáján, akkor nagyobbra, magasabb projekciójúra, esetleg más formájúra (pl. anatómiásra) lehet cserélni a 8 éves Eurosilicon implantátumot.

10-20%-os méretnövelés csere nélkül csak az ún. Becker-típusú expander implantátummal vagy az Ideal típusúval lehetséges – utóbbi fiziológiás sóoldatot tartalmaz többrétegű szilikonborítással. A kohezív szilikongélt tartalmazó implantátumokra nem lehet „rátölteni”.

Üdvözlettel,

dr. Pataki Gergely

plasztikai sebész, a Premium Plasztikai Sebészet vezető orvosa

 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.