fbpx

Mellkorrekció égési sérülés után

2015-08-02

Tisztelt Dr. Pataki Gergely! Annyi szépet és jót hallottam Önről, hogy szeretnék érdeklődni két témában is. 1,5 éves koromban szenvedtem harmadfokú égési sérülést, ennek a nyoma látszik a két felkaromon, a nyakam egy részén és az egyik mellemen. Érdekelne, hogy égési sérülés plasztikázásában tud-e esetleg segíteni, tanácsot adni. Üdvözlettel: Edit


PMA

Kedves Edit!

Köszönjük megkeresését és elismerő szavait.
Sok kérdésére a konzultáció keretén belül kap bőséges választ.

A mellnagyobbításnak több alternatívája van.

Alkatának megfelelő implantátum választható forma és pozíció választással, vagy ha nem szeretne szilikon implantátumot és realisztikus elvárásai vannak, akkor javasoljuk a mikrostruktúrális sajátzsír visszaültetést. Az Ön esetében az égési sérülések miatt expanderes előtágítás, sajátzsír visszaültetés, vagy implantátum és lebenyforgatás is szóba jöhet, de Doktor úr a személyes találkozás alkalmával elmondja véleményét és tanácsait.

A műtétet követően 6 hétig kompressziós ruha és gyógymelltartó viselése szükséges a zsírleszíváson átesett területeken. Fontos az is, hogy van e elég zsírja a látványos beavatkozáshoz. Esetleg őssejtdúsított zsírszövet visszaültetése is szóba jöhet.

Kizárólag prémium minőségű implantátummal és élettartam garanciával dolgozunk, az alábbi linkeken olvashat néhány információt.

http://www.polytech-health-aesthetics.com/index.php/en/

http://www.drpataki.hu/mellnagyobbitas-sajatzsir-atultetessel

http://www.drpataki.hu/mellnagyobbitas-uj-modszerekkel

Szívesen adunk Önnek konzultációs időpontot!

Üdvözlettel:

Klára

dr. Pataki Gergely plasztikai sebész asszisztense

 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.