Mellműtét indoka

2017-01-09

Kedves Doktor úr! Olyan problémám van, hogy egy olyan irodában dolgozom, ahol a munkatársaim lenézik az olyan nőket, akik megcsináltatják a melleiket. Semmi kedvem velük vitatkozni vagy győzködni őket. Úgy gondolom, hogy ha tudnék nekik valami orvosi indokot mondani, ami miatt a műtétre szükség volt, akkor hamar leszerelhetném őket és békén hagynának. Ez iránt érdeklődnék, hogy tudna-e a doktor úr valami olyan okot javasolni, ami hihetően hangozhat. Válaszát előre is köszönöm! Brigitta


dr. Pataki Gergely

Kedves Brigitta!

Próbáljon nem vitatkozni velük, hanem szeretettel, gyengéden érvelve meggyőzni munkatársait! Ehhez az alábbiakban tudok támpontot adni.

Talán nehéz elfogadni, hogy sok ezer kollégám – velem együtt – azt is segítségként fogja fel, ha egy nőnek a mellnagyobbítása szerzi meg a munkahelyét vagy a párkapcsolatát. A megnövekedett magabiztosság és harmónia egészséget és életminőséget teremt, munkaképességet javít.

Tudományos tény, hogy a korábban mellük formátlansága és kirívó mérete – ami nemcsak túl kicsi, de túl nagy is lehet – miatt komplexusoktól szenvedő hölgyek önbizalma a mell korrekcióját követően nagymértékben megnő, és ez javítja az életminőségüket. Ahogyan segítség az, ha az összenőtt ujjakat szétválasztom, hogy a kisgyerek jobban foghasson; a plasztikai sebész nézőpontjából funkcionális javulás az is, ha a páciense szebbnek, értékesebbnek tartja magát, ha meg van elégedve a kinézetével.

Tudunk segíteni azoknak a hölgyeknek, akiknek a munkájuk szempontjából nagyon fontosak a tökéletes testarányok, a tökéletes külső. És azoknak is, akiket a sors annyira előnytelen adottságokkal áldott meg, hogy ettől női létükben bizonytalanok, és így nehezen, vagy egyáltalán nem tudnak maguknak párt találni, érvényesülni. Sok ember, ha szebbnek, jobbnak tartja a külsejét, értékesebbnek tartja önmagát is. Ez lehet, de általában nem illik firtatni.

„Ép testben ép lélek” – mondták az ókori rómaiak is. Az esetek többségében a páciensek egy problémával bejönnek a rendelőbe, és ha arra megoldást találunk, akkor elégedetten élnek azon túl egész életükben. A plasztikai sebész szikéje átvágta azt az akadályt, ami az életük kiteljesedését gátolta, s ez új lehetőségeket nyitott meg számukra.

A plasztikai sebészeti beavatkozás működik, nem az ördögtől való: a női szépség, a női minőség és egészség megteremtéséhez felhasznált eszközök egyike, akár a egy kicsit a kozmetika, a fodrászat is, és még sorolhatnánk mindazt a szolgáltatási területet, amit a hölgyek szépségük és egészségük érdekében igénybe vesznek.

Miután egy páciens érzi a jól sikerült műtét hatását (pl. az önbizalmára), önmaga pszichológusává válik és transzformálhatóvá válik sok minden, aktívan képes megerősödni jelleme, magabiztossága, vagy általában valamely jó tulajdonsága. Ez a képesség vagy lehetőség a műtét nélkül nem jelenik meg, nincs. Ezért lehet szükség adott esetben a műtétre.

Üdvözlettel:

dr. Pataki Gergely

plasztikai sebész, a Premium Plasztikai Sebészet vezető orvosa

 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.