Mellnagyobbítás után az egyik implantátum magasabban van

2013-01-20

Tisztelt Doktor úr! Pénteken volt mellnagyobbításom 500 cc magas profilú implantátumot kaptam.Tegnap úgy vettem észre hogy jobb oldali implantátum kicsivel magasabban van mint a bal.Mindent betartottam amit az orvosom mondott, szedem az antibiotikumot.Fájni nem fáj jobban csak felkeléskor feszülnek és kicsit szúrnak.Kontrollra pénteken megyek.Elmozdulhatott az implantátum?Köszönöm a válaszát. Erika


dr. Pataki Gergely

Kedves Hölgyem !

A műtétet követően akár hetekig is lehet a két mell között aszimmetria (nagyságbeli, helyzetbeli és alakbeli eltérés). Ezekben a hetekben az implantátumok magasságának eltérő állása, kissebb-nagyobb duzzanat, mérsékelt fájdalom, eltérő alakváltozás is teljesen normális.
Az implantátum gondolom kiváló minőségű és részben izom alá került beültetésre, ez is a hosszútávú elégedettség kulcsa, így bizonyára nem kell hozzányúlni. Óvatosan használja a felkarját és ne vegye le a speciális melltartót ! Felkeléskor ne támaszkodjon karjaira, inkább hasizomból kelljen fel.

Kérem, forduljon plasztikai sebészéhez, ha a probléma továbbra is fennáll.

Itt is talál még hasznos információkat : www.drpataki.hu/mellnagyobbitas és
http://www.drpataki.hu/mellnagyobbitas-elott-es-utan.

Minden jót !

dr. Pataki Gergely

plasztikai sebész, a Premium Plasztikai Sebészet vezető orvosa

 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.