Mellnagyobbítás után feljebb szeretném tetetni a melleimet

2013-01-20

Tisztelt Doktor Úr! Tavaly májusban volt mellnagyobbító műtétem ,480cc -s anatómiai implantátumot kaptam dual plane technikával.( kissé meg voltak ereszkedve a melleim ,és ez a méret töltötte ki az űrt ,felvarrás nélkül) Azt szeretném kérdezni ,hogy lehetséges-e valamilyen módon egy picit "feljebb tenni" a melleimet ,implantátum csere ,és felvarrás nélkül..Ha egy pár centit feljebb tolom és összébb ,akkor jobban tetszik .... Válaszát nagyon várom ,és előre is köszönöm! Üdvözlettel: BB


dr. Pataki Gergely

Kedves Hölgyem !

Nem javaslom, hogy ahhoz, hogy egy kicsit feljebb kerüljenek mellei, ilyen rövid időn belül újabb műtétnek vesse alá magát!

Ha mindenképpen ragaszkodna a változtatáshoz, akkor “legegyszerűbb” megoldás elvileg a felvarrás lenne (a bőrköpeny kicsinyítése a bimbó körül, vagy ez és egyéb technikával (pl. vertikálisan) vezetett metszésből). Szóba jöhetne még az implantátum formájának, elsősorban projekciójának megváltoztatása (új magasabb profilú implantátummal).

Elvileg szóba jön belső feszesítő öltések behelyezése (belső felvarrás az izom és a mirigyállomány között), de ez ismét komolyabb műtéttel jár.

Szóba jön még a mell alakjának és projekciójának megváltoztatása (ergo feszesítése) sajátzsír átültetéssel is, melyet az implantátum felett lehet elvégezni.

Lehet, hogy ez az utóbbi módszer a felvarrás és implantátumcsere egyetlen Ön számára javasolható alternatívája, ha mindenképpen változtatni szeretne.
Itt is talál még hasznos információkat : http://www.drpataki.hu/mellfelvarras www.drpataki.hu/mellnagyobbitas és
http://www.drpataki.hu/mellnagyobbitas-sajat-zsirszovet-atultetesevel.

Minden jót !

dr. Pataki Gergely

plasztikai sebész, a Premium Plasztikai Sebészet vezető orvosa

 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.