Mellnagyobbítás

2012-12-25

Kedves Doktor Úr! 20éves lány vagyok, és mostanra jött el az idő, amikor már annyira nem vagyok elégedett az adottságaimmal, /plusz a sok sportolás sem vált ilyen téren az előnyömre/ hogy eldöntöttem, plasztikai műtétet szeretnék. Sokszor utánaolvastam már, egy ideje sűrűn nézem az ilyen jellegű klinikák oldalait, cikkeit - egy szóval az elhatározásom biztosnak mondható. Úgy gondolom, sokkal jobban érezném magam és több lenne az önbizalmam is utána... A szüleimnek is természetesen tudniuk kell erről, de még nem mertem szóba hozni, mivel ez egy elég kényes téma, és nem tudom, hogy mondhatnám el? De már minden nap ez foglalkoztat, és emiatt érzem úgy, hogy itt lenne az ideje. A kérdésem az lenne, (mivel ez egy életre szól) Ön is azt tanácsolja-e ilyen esetben, hogy bátran vessem alá magam ilyen beavatkozásnak? Segítségét nagyon szépen köszönöm! Ada


dr. Pataki Gergely

Kedves Hölgyem !

Javaslom, hogy látogassa meg az alábbi aloldalt: www.drpataki.hu/mellnagyobbitas.

Manapság a mellek formájának megváltoztatását célzó beavatkozások a leggyakoribb esztétikai műtétek körébe tartoznak. Idén 50 éves az implantátummal történő mellnagyobbítás, a világon közel 30 millió nő vette igénybe ezt a plasztikai sebészeti szolgáltatást, beavatkozást. A többségüknek igen nagy életminőség és önértékelési javulást eredményezett, ehhez képest kevés rizikó vállalása mellett.
A mellnagyobbítás egy műtéttel és minden annak következményével ját. Ha megfelelően tájékozódik az eljárásokról, és realisztikus elvárásai vannak: bátran vállalhatja a műtétet.

Egy ilyen műtétnél nem az éppen aktuális trendet kell követni, hanem egy hölgynek a testalkatához illő keblek megformázására törekszünk a mellnagyobbítás során. Mivel Ön 20 éves, különösen nagy körültekintés javasolt.

Nem célja a beavatkozásnak a természetellenesen nagy vagy a mellkason természetellenes hatást keltő mellek kialakítása.

Az életminőség jelentős javulását eredményezheti egy mellnagyobbítás. A legjobb eredmény nagy tapasztalattal rendelkező plasztikai sebésztől várható megfelelő előkészületekkel, körültekintő konzultációval.
Boldog Karácsonyt !

dr. Pataki Gergely

plasztikai sebész, a Premium Plasztikai Sebészet vezető orvosa

 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.