Mellnagyobbítás: vándorol az implantátum?

2012-08-03

Tisztelt Doktor úr!Hétfőn volt egy mellnagyobbitás műtétem.A jobb mellem szuperál de a bal picit mintha harcolna az implantátum ellen.Olyan érzésem van mintha vándorolna, és egy picit de csak egy hangyányit változik az alakja.Az lenne a kérdésem hogy ez normális és ha estleg nagyon el kezd változni a friss műtét után hozzá nyúlnak e ha szükséges.Az Allergan van bent 385gr-os és a magasitott kerek részben izom részben mirigy állomány alá helyezve!Lázam nincs az antibiotikumot szedem rendesen.Köszönettel: Beáta


dr. Pataki Gergely

Kedves Hölgyem !

A műtétet követő kis duzzanat, mérsékelt fájdalom, alakváltozás teljesen normális. Az implantátum is jó minőségű, bizonyára nem kell hozzányúlni.

Kérem, forduljon plasztikai sebészéhez, ha a probléma továbbra is fennáll.

Minden jót !

dr. Pataki Gergely

plasztikai sebész, a Premium Plasztikai Sebészet vezető orvosa

 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.