Mellnagyobbítás után bimbónagyobbodás

2012-03-03

Kedves Doktorur! Mellnagyobbitaso. Volt fél éve. Most azt látom hogy a bimbóm megnagyobbodott. Ez miért lehet? Mert ott is megnyulik. Bőr? Kiknél fordul ez elő? Mondjuk eddig elég kicsi volt vv kingának igy nem bánom de mi lesz ha nagyobb lesz?az már nem tetszene. Vv kingának miért maradt pici a bimbi akkor pedig neki is akkora van betéve mint nekem?csak nekem mirigy alá neki dualban.És elég kicsinek látom a cicim nagyobbat akarok berakatni majd az azzal jár hogy még nagyobb lesz a bimbó? Ha izom alá tetetem akkor is? 330ból 600 700 akarok. köszönöm Timi


dr. Pataki Gergely

Kedves Hölgyem !
Egy adott implantátummal más és más formát lehet elérni különböző mellekben a mellnagyobbítással. Minden hölgy melle más, mégha VV Kingának kívülről hasonló is a melle, mint az Öné, de szöveti adottságai lehetnek eltérőek is. Okozhat különbséget a két eltérő alkalmazott mellimplantátum beültetési technika (dual plane és mírígy alá) is.

A helyes implantátum méret attól függ többek közt, hogy milyen a mell alakja, nagysága és mellszerkezete (állománya) és milyen formájú és tapintású melleket szeretne. Döntések alapja ez, de alapvetően. Nehezen tudom elképzelni, hogy 330 -as implantátumot 700-asra lehessen cserélni.

Amennyiben véleményt szeretne kérni az implantátumok Önnel kapcsolatos alkalmazhatóságával kapcsolatba, szívesen megvizsgálom egy konzultáció keretein belül. Csak így lehet precízen tanácsot adni !

Üdvözlettel:

dr. Pataki Gergely

plasztikai sebész, a Premium Plasztikai Sebészet vezető orvosa

 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.