fbpx

Mellnagyobbítás, égési sérülés plasztikázása

2015-07-16

Tisztelt Dr. Pataki Gergely! Annyi szépet és jót hallottam Önről, hogy szeretnék érdeklődni két témában is. 1,5 éves koromban szenvedtem harmadfokú égési sérülést, ennek a nyoma látszik a két felkaromon, a nyakam egy részén és az egyik mellemen. Érdekelne, hogy égési sérülés plasztikázásában tud-e esetleg segíteni, tanácsot adni. A másik, kicsit hétköznapibb. 3 gyermek szoptatása után az egyébként sem nagy melleim még összébb mentek és többször felmerült bennem a mellnagyobbítás kérdése. Ami nálam probléma, hogy az egyik mellemen van égési sérülés, így nem tudom lehetséges-e mellnagyobbítás. Láttam a honlapján a munkáit, nagyon szépek. Válaszát előre is köszönöm, üdvözlettel:


PMA

Kedves Mária!

Köszönjük megkeresését és elismerő szavait. Sok kérdésére a konzultáció keretén belül kap bőséges választ.

A mellnagyobbításnak több alternatívája van. Alkatának megfelelő implantátum választható forma és pozícióválasztással, vagy ha nem szeretne szilikon implantátumot és realisztikus elvárásai vannak, akkor javasoljuk a mikrostrukturális sajátzsír visszaültetést. Az Ön esetében az égési sérülések miatt expanderes előtágítás, sajátzsír visszaültetés, vagy implantátum és lebenyforgatás is szóba jöhet, de Doktor úr a személyes találkozás alkalmával elmondja véleményét és tanácsait.

A műtétet követően 6 hétig kompressziós ruha és gyógymelltartó viselése szükséges a zsírleszíváson átesett területeken. Fontos az is, hogy van -e elég zsírja a látványos beavatkozáshoz. Esetleg őssejtdúsított zsírszövet visszaültetése is szóba jöhet.

Kizárólag prémium minőségű implantátummal és élettartam garanciával dolgozunk, az alábbi linkeken olvashat néhány érdekes információt.

http://www.polytech-health-aesthetics.com/index.php/en/

http://www.drpataki.hu/mellnagyobbitas-sajatzsir-atultetessel

http://www.drpataki.hu/mellnagyobbitas-uj-modszerekkel

Üdvözlettel:

Klára

dr. Pataki Gergely plasztikai sebész asszisztense

 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.