Mellnagyobbítás

2011-09-12

Tisztelt Doktorur! Mellnagyobbitasra készülök. Sokat olvasgatok erről, és most megijedtem. Több lány is írta, hogy "lecsúszott az impije" és akár 1. 2. 3. korrekciója volt ráadásul egy sztársebésznél. Erről bővebben nem találok semmit. KÉrem segítsen nekem ebben, hogy mitől alakul ez ki hogy valakinek pl a 3. hónapban lecsúszik a melle. Mért nem marad a helyén? És aki alapvetően mellfájós menzesz környékén azon ronthat az implantátum? (Negativ mell uh, tehát csak a hormonok miatt fáj állitolag ovulációtól menzesz megjövéséig. Tisztelettel: Klementina


dr. Pataki Gergely

Kedves Klementina !

A fórumokban nagyon sok félrevezető dolgot olvashat, ezért ezekkel az információkkal körültekintően kell bánni.
Az implantátummal történő mellnagyobbítás ma az egyik leggyakrabban végzett plasztikai sebészeti műtét, rizikója kevés és rutin műtétnek számít.
Nehezen hihető és ritka eset lehet, hogy 3. korrekciója volt valakinek, ráadásul egy “SZTÁRSEBÉSZNÉL”
Mi lehet az oka egy implantátum elmozdulásnak ?
elsősorban -az orvosi utasítások betartásának elégtelensége (melltartó hordásának hiánya, sportok korai megkezdése stb.)
másodsorban (ritkán) -műtéttechnikai hiba (az alsó áthajlási redő fixálásának elégtelensége, az izom felszabadításának, felpreparálásának elégtelensége, túl nagy “pocket” készítése stb. )
A mellfájós menzeszen vagy nem változtat vagy (paradox módon a mírígyállomány szétterítése révén) még javíthat is a műtét (a fájdalom csökken).
Bízzon választott orvosában, vagy ha még nem választott, jöjjön el hozzánk is egy konzultációra !

Tisztelettel,

dr. Pataki Gergely

plasztikai sebész, a Premium Plasztikai Sebészet vezető orvosa

 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.