Mellnagyobbítás Németországból

2015-02-27

Kedves Sarolta, köszönöm szépen a gyors választ. A május 13-i műtéti napot illetve a május 11-i 10 órás konzultációt szeretném visszaigazolni, részemről megfelelnek az időpontok. Jövö héten megyek a háziorvoshoz és megbeszelém vele hogy elvégezhetőek- e itt Németországban az elővizsgálatok, beleértve az ultrahangot. Egy kérdésem lenne addig is, a multiplane technikáról amit a Doktor Úr javasolt nekem nem találtam eddig megfelelő információt az interneten. Lenne esetleg írásos anyaguk erről? (hova kerül az implantátum stb.) Köszönettel, Mónika


PMA

Kedves Mónika !

Műtéti időpontjaink a következő hónapokban többnyire foglaltak. Május 13-át egyeztették lehetséges időpontnak. Várom szíves visszajelzését, hogy megfelelő-e ez Önöknek ! Május 11-én hétfőn 10 órakor még lenne egy újabb konzultáció, melyre szeretettel várjuk.

Alkatának megfelelő implantátum választható méret, forma és pozíció választással, ezeket Pataki doktorral a múlt péntek esti konzultáción pontosították.
Kizárólag prémium minőségű implantátummal és élettartam garanciával dolgozunk. (Az Ön esetében Pataki doktor a Polytech német implantátumot javasolta belső felvarrással: http://www.polytech-health-aesthetics.com/index.php/en/). Mivel kórházainkban az anatómiás implantátumoknál szóba jövő 720 féle méret és forma nagyjából mindegyike áll rendelkezésre.

Az alábbiakban és a csatolt file-okban további információkat talál, amiket a műtét előtt szoktunk felvilágosítás jelleggel küldeni. Remélem segíti a bővebb tájékozódást!
Amennyiben bármilyen információra szüksége lenne, írjon, hívjon!

Pontosítanám a műtéti ellátás helyszínét :

Májusban azon a napon vagy a Szt. Lukács Kórházban, vagy a Kútvölgyi Premiumban műt Pataki doktor. A Szent Lukács Klinika címét előző levelemben megírtam.

Kútvölgyi Premium címe: 1125 Budapest, Kútvölgyi út 4., 5. emelet.
FONTOS, hogy ez a Kútvölgyi Klinikai Tömb, és annak az 5. emelete. Az a szint a magánkórházi részlegünk.
Műtét előtti vérvizsgálatra szükség van (“kisrutin”), amit a háziorvostól is hozhat, vagy kórházunkban is elvégeztetheti, ugyanekkor az EKG is megtörténik. A Kórház 5. emeletén recepción jelezze, hogy Pataki doktor páciense, és hogy milyen vizsgálatra érkezett!

Mell UH vizsgálatra is szükség van, erről egyeztessünk! (megszervezzük)

A műtéti díjat a beavatkozás előtt kell rendezni!

További információkért javasoljuk, hogy látogassa meg az alábbi oldalainkat:

http://www.drpataki.hu/mellnagyobbitas

http://www.drpataki.hu/mellnagyobbitas-elott-es-utan

Várom szíves visszajelzését!
Szép napot!

Üdvözlettel:

Sarolta

dr. Pataki Gergely plasztikai sebész asszisztense

 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.