Mellnagyobbítás ára

2014-11-21

Tisztelt Doktor Úr! Elnézést, hogy levélben keresem meg önt, de azt gondoltam, hogy ez egyszerűbb, mint a telefon, mert napközben nagyon elfoglalt vagyok, és azt gondolom, Ön is! Már régóta szeretném alávetni magam egy mellnagyobbító szépészeti beavatkozáson, de eddig nem találtam meg a megfelelő szakembert. Az ön oldalán azonban nagyon szép munkákat láttam, ezért kérnék öntől egy-két részletesebb információt a műtéttel kapcsolatban. Az első kérdésem az lenne, hogy milyen árban mozog önnél ez a fajta műtét? Néztem a honlapján a képeket, és a második képen lévő ,műtét előtti mellforma az ami igazán hasonlít az enyémre. Nekem is pici, csőmellem van nagy bánatomra, és nagyon tetszett a végeredmény amit a doktor úr kihozott belőle! Illetve ha kaphatnék még pár hasonló formájú mellekről előtte-utána fotót azt megköszönném! Második kérdésem pedig az lenne, hogy mennyivel kell előre egyeztetni egy konzultációt, és utána műtétet? Mi Írországban élünk, így csak és kizárólag a műtéttel kapcsolatos dolgok miatt utaznék haza. Nagyon szépen köszönök minden információt előre is! Várom megtisztelő válaszát. Tisztelettel, Molnár Daniella


PMA

Kedves Daniella!

Pataki doktor nevében köszönjük, hogy bejelentkezett hozzánk!

Javaslom, hogy jöjjön el egy konzultációra, ahol mindenről részletes felvilágosítást kap. Jelenleg 6-8 héttel előre szükséges konzultációt egyeztetni.

A témában az alábbi linkeken talál információkat:

http://www.plasztikai.hu/mellnagyobbitas
http://www.drpataki.hu/mellnagyobbitas-elott-es-utan

A mellékletekben is talál részletes információkat kérdéseivel kapcsolatban.
Műtét előtti teljes vérvizsgálatra és mell UH leletre van szükség, ezek szervezésében segítünk. UH időpontot kérek neked a jövő héten.
Várom szíves visszajelzését!

Szép estét!

Sarolta

dr. Pataki Gergely plasztikai sebész asszisztense

 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.