Mellnagyobbítás

2014-07-16

Tisztelt Hölgyeim és Uraim ! Agnes vagyok 60 éves, és a mellnagyobbitàsi mütét utàn érdeklödök. Evvel kapcsolatban lennének különbözö kérdéseim: -ajànlott-e az én koromban ilyen jellegü mütét? -mennyi idö mulva lehet ismét utazni, 1000 Km. autoval? -milyen elözetes vizsgàlatokra van szükség és tudnak-e segiteni az elvégzésben illetve, hogy ne kelljen sehol oràkig vàrakozni? -mekkora összeggel kell szàmolni, és mennyi garanciàt vàllalnak? -megoldhato-e, hogy a mütét összegét bankon keresztül fizessem ki? Elörelàthatotolag julius végén, augusztus elején Budapesten leszek, és szeretnék esetleg Önökkel talàlkozni. Vàlaszoszukat elöre is köszönöm, Üdvözlettel Agnes H.


PMA

Kedves Ágnes!

Pataki doktor nevében köszönjük megkeresését!

Kérdéseire az alábbiakban válaszolunk:
-ajànlott-e az én koromban ilyen jellegü mütét?
IGEN, AZ ESZTÉTIKAI PLASZTIKAI SEBÉSZETBEN AZ INDIKÁCIÓT ELSŐSORBAN A PÁCIENS ÁLLÍTJA FEL, TEHÁT, HA ÖN SZERETNÉ, ÉS KOMOLYABB EGÉSZSÉGÜGYI KOCKÁZATA NINCS, AKKOR A MELLNAGYOBBÍTÁST EL LEHET VÉGEZNI ILYEN KORBAN IS.
-mennyi idö mulva lehet ismét utazni, 1000 Km. autoval?
AMENNYIBEN NEM ÖN VEZET, ÉS AZ UTÓKEZELÉSRE VONATKOZÓ PROTOKOLLT SZIGORÚAN BETARTJA, AKKOR A MŰTÉTET KÖVETŐ PÁR NAPON BELÜL AUTÓBA LEHET ÜLNI, DE PATAKI DOKTOR ÖRÜLNE, HA 1HÉTIG-10 NAPIG ÖN BUDAPESTEN LENNE.
-milyen elözetes vizsgàlatokra van szükség és tudnak-e segiteni az
elvégzésben illetve, hogy ne kelljen sehol oràkig vàrakozni?
TERMÉSZETESEN TUDUNK SEGÍTENI MIND A TELJES VÉRKÉP VIZSGÁLAT MEGSZERVEZÉSÉBEN, MIND A MELL UH ÉS EKG VIZSGÁLATBAN. KLINIKÁNKON MINDEN VIZSGÁLAT ELÉRHETŐ. HA EGYÉB EGÉSZSÉGÜGYI KOCKÁZAT NEM ÁLL FENN, AKKOR MÁS LELETET NEM KÉRÜNK. ÉS NEM KELL ÓRÁKIG VÁRAKOZNI.
– Mennyi garanciàt vàllalnak?
AZON PREMIUM IMPLANTÁTUMGYÁRTÓK, MELYEKKEL DOLGOZUNK ÉLETTARTAMGARANCIÁT VÁLLALNAK AZ IMPLANTÁTUMOKRA.

-megoldhato-e, hogy a mütét összegét bankon keresztül fizessem ki?
TERMÉSZETESEN EZT PREFERÁLJUK ÉS ÁTUTALÁSSAL ÉS BANKKÁRTYÁVAL LEHET FIZETNI.

Kedves Agnes, remélem a válaszok kielégítőek, amennyiben van még kérdése, kérem, nyugodtan tegye fel!

Várom szíves visszajelzését, esetleges konzultációról is levelezhetünk, kérem, írja meg pontosan, hogy mikor jönne Magyarországra!

Edit

dr. Pataki Gergely plasztikai sebész asszisztense

 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.