Egyáltalán nincs mellem, mellnagyobbítást szeretnék

2014-04-18

Kedves Doktor Úr ! Üdvözlöm! Egy ismerősöm adta meg a nevét, aki Önnél nagyobbíttatta meg a mellet, én is nagyon szeretném,de szeretném tudni, hogy körülbelül mennyibe kerülne, mert amit az ismerősöm mondott, olcsónak tűnik a többi plasztikai intézethez képest. Tudom, hogy az alkattol is függ, de nekem a 4 gyerkőc miatt nem igazán van lehetőségem többször Pestre menni. Tehát ha lenne szíves egy árat írni.... Egyáltalán nincs cicim, csak a bőr lóg válaszát várva, köszönettel Erzsébet


dr. Pataki Gergely

Kedves Hölgyem!

Kérem, hogy adott esetben jelentkezzen be egy konzultációra, több alternatíva létezhet. Az ár tekintetében mi szerintem nem vagyunk olcsóak (inkább a középmezőny felső részén vagyunk), hiszen az intézet, melyben dolgozom, egy prémium minőséget nyújtó hely.
Áraink a külföldi árakhoz képest valóban olcsóak, hiszen azoknak fele/harmada esetenként. A mellnagyobbítás nálunk nem futószalagon történik.

Egy ilyen műtétet egyszer kell jól elvégezni, hogy a páciens elégedettségéhez vezessen, ehhez viszont a pontos tervezés szükséges. Gyakran nem elég egy konzultáció, ezért ha nem Budapesten lakik, több megjelenést is be kell terveznie. Nekünk erre elég rövid idő (felmérni az igényeit és lehetőségeit), azonban Önnek valószínűleg nem elég néhány nap a „felkészülésre”. Mindez az Ön érdekeit és a minél szebb eredményt szolgálja.

Várjuk egy konzultációra !

Üdvözlettel,

dr. Pataki Gergely

plasztikai sebész, a Premium Plasztikai Sebészet vezető orvosa

 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.