fbpx

Mellnagyobbítás B-Lite implantátummal

2017-11-07

Tisztelt Doktor Úr és „Csapata“, A B-Lite.com-on találtam Önre s nagyon tetszenek a munkái! 6 évvel ezelőtt végeztettem mellnagyobbító műtétet a nyár elején figyeltem fel egy új típusú implantátumra, ami 30%-al könnyebb “hagyományos” társainál. Rengeteget sportolok, viszonylag a nagyobb implantátumokat szeretem s nagyon tetszik, hogy ennél az új generációs terméknél a méret nem megy annyira súly hátrányára!:) Svájcban élek nagyon ritkán jutok haza most szerdán utazom Magyarországra pár napra s szerdán ill. csütörtökön Budapesten vagyok, nagyon örülnék, ha a Doktor Úr időt tudna szakítani rám egy személyes konzultáció erejéig! Üdvözlettel, Evelin


PMA

Kedves Katallin!

Pataki doktor úr nevében köszönjük hogy írt nekünk!
Örömmel olvasom, hogy doktor úrra gondolt tervezett beavatkozása kapcsán, higgye el szívesen segítenék is, de sajnos az ön által preferált időpontokban konzultációs lehetőséget biztosítani nem tudok.
Amennyiben látja legközelebbi hazautazása időpontját, feltétlen keressen bennünket. Tudnia kell, hogy doktor úr előjegyzése nagyon telített, belföldi karitatív munkái és közelgő külföldi missziós útja miatt is nehéz ilyen gyorsan időpontot találni hozzá. Pataki doktor mellett Dr. Fekete Attila is végez mellnagyobbítást a Premium Plasztikai Sebészeten, több mint 20 éves plasztikai és helyreállító sebészeti tapasztalattal.

Várom szíves jelentkezését és bízom benne, hogy megtaláljuk a mindenkinek megfelelő időpontot.

Kriszta

dr. Pataki Gergely plasztikai sebész asszisztense

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.