Mellnagyobbítás, emlőnagyobbítás

2012-02-20

Tisztelt Pataki Doktor Úr! Egy mellnagyobbítással foglalkozó, internetes fórum oldalon találkoztam az Ön nevével, ahol csak jót olvastam Önről. A problémám a következő: mindkét mellemben fibroadenoma található. Háziorvosom azt mondta, hogy ha nem okoz problémát: nem nő, nem fáj; akkor kár bolygatni. Igaz ez? Ha ez a két csomó el lenne távolítva a melleimből, akkor azok el is tűnnének. (Mellnagyobbítás nélkül) A kérdésem az lenne, hogy a fent leírtak alapján lát e lehetőséget arra vonatkozóan, hogy a mellnagyobbításommal egyidőben történjen a csomók (fibroadenómák) eltávolítása? Így Önnel szeretném megcsináltatni mellnagyobbításomat ! Megtisztelő válaszát előre is köszönöm! Tisztelettel: Z. A. Glória


dr. Pataki Gergely

Kedves Hölgyem !

Köszönöm megtisztelő érdeklődését!
Látok lehetőséget arra, hogy a mellnagyobbítással egyidőben megtörténjen a csomók eltávolítása, ideális esetben ez a mellnagyobbítás metszéséből is történhet. Nem ritka az ilyen műtét.
Háziorvosa által elmondottak igazak abban az esetben (megfelelő biztonságot adhatnak ) – ha évente (félévente adott esetben) tűaspirációs citológiának veti magát alá.
Bizonyos anatómiai, volumen és alaki változások esetén, amennyiben a csomók eltávolításra kerülnek, egy helyreállító műtét keretein belül elképzelhetőnek tartom a TB támogatást is.

Szeretettel várom egy konzultációra a rendelőben.

Tisztelettel,

dr. Pataki Gergely

plasztikai sebész, a Premium Plasztikai Sebészet vezető orvosa

 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.