Mellnagyobbítás és pánikbetegség

2016-03-19

Tisztelt Dr Úr! Tanácsát szeretném ki kérni. Mellnagyobbítást szeretnék, de pánik beteg vagyok és esténként rivotrilt szedek (0,5mg) és arra lennék kiváncsi, hogy akadályozza e a műtétet vagy bármit a mellnagyobbításban a betegségem és a gyógyszer, mert kicsit ezért félek az altatástól és a komplikációktól. Segítségét és tanácsát előre is nagyon köszönöm további szép napot! Andrea


PMA

Kedves Andrea!

Pataki doktor nevében köszönjük megkeresését és bizalmát!

Vélelmezem, hogy betegsége miatt jár rendszeresen pszichológushoz.

Nehéz megállapítani, hogy betegsége milyen kihatással lehet a mellnagyobbító műtétre. Fizikailag nincs akadálya, de a lélek sokszor közbeszólhat. (Hozzátennénk, hogy tudomásunk szerint a Rivotril ma már nem korszerű terápiája a pánikbetegségnek.)

Nekünk nagyon nehéz úgy műtétet tervezni, hogy esetleg a beavatkozás előtt 30 perccel úgy dönt, hogy mégsem szeretné a műtétet, hiszen ekkor a teljes műtői stáb és a műtő erre a beavatkozásra készül.

Az altatástól nem kell tartania, az aneszteziológusunkkal konzultál, minden kérdésére megnyugtató választ kap. Mivel ez a kültakaró műtéte, komplikáció megfelelő körülmények között nem léphet fel. Ezekre a kérdésekre a konzultáción kap válaszokat.

Javasoljuk, hogy a pszichológusával kezdjen ezzel a beavatkozással foglalkozni, beszélni, feloldani, majd jöjjön el egy konzultációra! Ez minden nőnél hosszú előkészülési szakaszt igényel, Önnél is az lesz, csak koncentráltabb felkészüléssel.

Várjuk válaszát!

Üdvözlettel:

Sarolta

dr. Pataki Gergely plasztikai sebész asszisztense

 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.