fbpx

Mellnagyobbítás hialuronsavval vagy sajátzsírral

2016-01-28

Tisztelt Doktor úr! Mellnövelés iránt szeretnék érdeklődni. (implantátum? sajátzsír? hyaluronsavval?) Konzultációra kérnék időpontot. Várom válaszát! Enikő


PMA

Kedves Enikő!

Köszönjük megkeresését.
Sok kérdésére a konzultáció keretén belül kap bőséges választ.

A mellnagyobbításnak több alternatívája van. Az implantátummal történő mellnagyobbítás a legelterjedtebb és legbiztonságosabb, esetleg zsírszövet visszaültetése és hilauronsavval történő mellformálás is szóba jöhet.

Alkatának megfelelő implantátum választható forma és pozíció választással, vagy ha nem szeretne szilikon implantátumot, realisztikus elvárásai vannak, és/vagy még szülni szeretne, valamint nem akar hegeket, akkor javasoljuk a mikrostruktúrális sajátzsír visszaültetést. Mellékelve küldök tájékoztató anyagot az eljárásról.

A műtétet követően 6 hétig kompressziós ruha és gyógymelltartó viselése szükséges a zsírleszíváson átesett területeken.

Fontos az is, hogy van-e elég zsírja a látványos beavatkozáshoz.

http://www.drpataki.hu/mellnagyobbitas-sajatzsir-atultetessel

http://www.drpataki.hu/mellnagyobbitas-uj-modszerekkel

Kizárólag prémium minőségű implantátummal és élettartam garanciával dolgozunk, az alábbi linkeken olvashat néhány információt. ( http://www.polytech-health-aesthetics.com/index.php/en/)

Végzünk mellnagyobbítást hialuronsavval is.

150 oldalankénti köbcenti növelést tapasztalataink alapján el lehet végezni a rendelkezésre álló mellnagyobbításra alkalmazható kiváló minőségű hialuronsav készítményekkel. Az ennél nagyobb növelést inkább más módszerekkel végezzük.

A hialuronsavval végzett mellnagyobbítás nagyon költséges, mert 1-2 éven belül felszívódik, míg a sajátzsír-visszaültetés vagy az implantátum nem.

Ha kis volumenpótlást szeretnénk, és nem akar műtétet a páciens, akkor a hialuronsavval végzett mellszimmetrizálás a sajátzsír visszaültetés mellett megfelelő eljárás lehet. Helyi érzéstelenítésben végzett beavatkozással ritkán néhány ampullával tudjuk pótolni egyik, vagy mindkét mellben a pici kontúrdeformitást.

Konzultációra időpontot honlapunkon vagy telefonon foglalhat.

Üdvözlettel:

Klára

dr. Pataki Gergely plasztikai sebész asszisztense

 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.