Mellnagyobbítás időpont és konzultáció várólista

2017-02-21

Kedves Doktor Úr! Szeretnék bejelentkezni Önhöz személyes konzultációra, mellnagyobbítás céljából. Miután meghoztam az esztétikai változtatás mellett a döntést, mint minden nő én is a lehető legjobb esztétikai sebészt, a profit kerestem, s találtam Önre, weboldalára és a baráti körben visszajelzésekre Önökről. Ezúton szeretném megköszönni a páciensek részére készített részletes összefoglalást, segítséget, amit ott olvashattam és általa tájékozódhattam! Nem is folytattam tovább a keresést. Azonban egy másik közösségi oldalon olvastam, hogy ebben az évben már nincs szabad időpont konzultációra. Ettől a ténytől függetlenül, természetesen szeretnék időpontot egyeztetni egy jövőbeni konzultációra. Köszönöm szépen! N. Zsuzsanna


PMA

Kedves Zsuzsanna!

Pataki doktor nevében köszönjük megkeresését, kedves sorait! Pataki doktor sok más magyar plasztikai sebészhez hasonlóan igyekszik a bizonyított effektivitású, legmodernebb mellplasztikai eljárásokat megtanulni, alkalmazni és ötvözni évtizedes tapasztalatával. A sok elégedett páciens pozitív visszajelzése bizonyítja, hogy megérte Doktor úrnak megfeszítetten és maximalista módon dolgozni. Doktor úr napi 12-14 óra munka mellett sem tud sajnos mindenkinek segíteni (azonnal) és szerencsére belátta, hogy ez nem is lehet célja.

Amennyiben Ön szeretné, hogy Pataki doktorral közösen műtéti megoldást dolgozzanak ki, és adott esetben ő is operálja meg, szeretnénk kérni, hogy iratkozzon fel várólistánkra. Bármikor megüresedhet hely, és bármikor hívhatjuk! Nem igaz az a hír, hogy várólistánkról nem lehet bekerülni. Az arra való felkerüléshez kérném, hogy töltse ki a megküldött levélben található kérdőívet. Bármikor előfordulhat betegség, vagy plusz műtéti nap beszúrása, így érdemes igénybe venni ezt a lehetőséget, sok elégedett páciensünk tanúskodhat erről.

Pataki doktor mellett Dr. Fekete Attila is végez mellnagyobbítást klinikánkon, több mint 20 éves plasztikai és helyreállító sebészeti tapasztalattal.

Az alábbiakban küldöm a fontosabb tudnivalókat.

Különböző szögből melleiről (arca kitakarásával) készített fotóinak eljuttatásával is segítene várólistánkon történő elhelyezéséhez. Adatait, képmását természetesen bizalmasan kezeljük.

További kérdéseire a személyes konzultáció keretein belül kap részletes választ.

Alkatának megfelelő implantátum választható forma (kerek vagy anatómiai) és pozíció választással (pl. magasság, dekoltázs és mellkast meghaladó oldalszélesség), ezt pontosítani a vizsgálat és a beszélgetés során kell.

Kizárólag élettartam-garanciás, prémium minőségű implantátumokkal dolgozunk.

Doktor úr több helyszínen is operál. A fekvőbeteg-ellátás jelenleg ezeken a helyszíneken zajlik:

A műtét részleteit Doktor úrral tudják megbeszélni a konzultáció során.

Rendelőnk, mely az első konzultáció helyszíne is, a 11. és az 1. kerület határán, a Gellért-hegyen található.

Várom szíves visszajelzését, különös tekintettel arra, hogy az év második felében még nem látjuk a műtéti programunkat :-)!

A mellplasztikai műtétekkel kapcsolatban további hasznos tudnivalókat talál a drpataki.hu/mellplasztikainfo aloldalon.

Üdvözlettel:

Zita

dr. Pataki Gergely plasztikai sebész asszisztense

 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.