Mellnagyobbítás immunbetegség esetén

2016-07-13

Kedves Doktor Úr! Hàrom gyerekem szoptatàsa utàn melleim igencsak megereszkedtek és mintha kisebbek is lennének, mint a szoptatàs elött. Azt hiszem ikreim 2 éves szoptatàsa viselte meg öket a leginkàbb. Mindenképpen szeretnék mellfelvarràst, viszont SLE betegségem miatt az immunológusom nem ajànlja az implantàtumos mellnaguobbitast. Szimpatikus lenne a sajàt zsir beültetése, de nagyon vékony vagyok, ìgy eznem tudom egyàltalàn lehetséges-e. Szeretném erröl a Doktor Úr véleményét kikérni elözetesen, hogy tudjam egyaltalan van-e ertelme elmennem egy konzultaciora vagy jobb, ha beletorodok ebbe az allapotba? Köszönettel: Mara


PMA

Kedves Mara!

Pataki doktor szerint elvileg lehetséges a mellnagyobbítás saját zsírral, viszont SLE (lupus) betegség esetén implantátum beültetése sem kizárt. Ehhez azonban egy plasztikai sebész és egy immunológus közös mérlegelése szükséges.

A mellplasztikai beavatkozásokról részletes információt talál a drpataki.hu/mellplasztikainfo oldalunkon.

Üdvözlettel,

Alexandra

dr. Pataki Gergely plasztikai sebész praxismenedzsere

 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.