fbpx

Mellnagyobbítás: implantátum méret, elvárások

2019-12-20

Tisztelt Doktor Úr! Állítólag a nők közel 60%-a utólag nagyobb méretet választott volna mint a beavatkozás előtt. Én az elégedett 40%-hoz szeretnék tartozni. Ezzel kapcsolatban szeretnék kérdezni. Volt egy konzultációm régebben ahol 350 cc nél maradtunk izom alatt.(175cm magas, 60kg, A80 mellméret) Attól tartok a műtét során izom alá ültetve legalább 50 cc ami ,,nem látszik,, úgymond elvész,beágyazódik? Úgy gondoltam 400 cc szeretnék és akkor biztosan 350 cc lesz. Tudna valamit tanácsolni vagy csak személyesen? Köszönettel: Barbara


dr. Pataki Gergely

Kedves Barbara!

Minden mellplasztikai műtét előtt – így természetesen mellnagyobbítás esetén is – feltétlenül szükséges a személyes konzultáció. Ekkor nemcsak a beavatkozás részleteinek ismertetése történik meg, hanem a páciens igényeinek pontos felmérése, illetve az orvosilag lehetséges opciók fölvázolása is, amit egy előrevivő párbeszédként kell elképzelni.

Adott esetben elképzelhető, amit Ön ír. Valóban többször hallani arról, hogy a páciensek más méretet szeretnének, mint amilyen a (máshol végzett) műtét eredményeként született.

A mellplasztika nem játék, hanem hosszú távú, komoly döntés. Nem szabad megtörténnie annak, hogy a páciens másra vágyjon, mint amit kap, ha a vágyát meg lehet valósítani az egészségének veszélyeztetése nélkül. Egy megfelelő konzultáción elsősorban az anatómiai viszonyokat kell értelmeznie a plasztikai sebésznek, másodsorban pedig az Ön elvárásait „dekódolni”. Így biztosítható a kívánt eredmény.

Alábbi írásainkat ajánljuk Önnek:

Üdvözlettel:

dr. Pataki Gergely

plasztikai sebész, a Premium Plasztikai Sebészet vezető orvosa

 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.