Mellnagyobbítás kisebb méretű implantátummal

2016-01-22

Tisztelt Doktor Úr! Érlelődik bennem a mellnagyobbítás gondolata, de mielőtt konkrét időpontot kérnék konzultáció céljából, szeretnék néhány kérdésemre megnyugtató választ kapni és ebben szeretném kérni az Ön segítségét. Elolvastam az Ön honlapján egybegyűjtött fontos információkat a beavatkozás előtt és után. Itt találtam a gyógyulás szempontjából betartandó utasításokat például, hogy nem szabad súlyosabb dolgokat emelni a műtét után 2 hétig és fokozatosan lehet visszatérni a korábbi életvitelhez a 6. hét vége felé. Két kislányom van, a kisebb 22 hónapos és jelenleg 14-15kg. Őt minden nap pelenkáznom, öltöztetnem, ölbe vennem, kiságyból kivennem-betennem kell egyszóval gondoskodnom kell róla a mindennapi életem során. Szeretném tudni, hogy a beavatkozást követően mikor tudok biztonsággal visszatérni a mindennapi rutinomhoz anélkül, hogy a sebgyógyulást illetve az implantátum elmozdulását veszélyeztetném. Érdeklődni szeretnék, hogy van-e mód részletfizetésre illetve egészségpénztári számlával történő rendezésre. Továbbá olyan kérésem lenne, hogy egy tól-ig összeghatárt szeretnék kapni a mellnagyobbítás összegéről. Nem tudom, hogy az ár függ-e a mérettől. Én egy kisebb méretű implantátumot szeretnék. Nagyon köszönöm a válaszokat előre! Tisztelettel: Mária


PMA

Kedves Mária!

Köszönjük megkeresését.
Sok kérdésére a konzultáció keretén belül kap bőséges választ.

A mellnagyobbításnak több alternatívája van.

Alkatának megfelelő implantátum választható forma és pozíció választással, vagy ha nem szeretne szilikon implantátumot és realisztikus elvárásai vannak, akkor javasoljuk a mikrostruktúrális sajátzsír visszaültetést. Az Ön esetében a szülések, esetleges hízás-fogyás miatt  valószínűbb, hogy az implantátum jöhet szóba, de Doktor úr a személyes találkozás alkalmával elmondja véleményét és tanácsait.

Kérdésére válaszolva, műtét után nem fog tudni emelni 2-3 hétig biztosan, nem babájának súlyát (15kg), de 2-3 kilót is alig. Erre az időre feltétlen szüksége lesz segítségre a nap 24 órájában, főleg úgy, hogy van még egy kisgyermek is. Vezetni 3 hétig nem lehet.
A 4-5. héttől tud visszatérni a megszokott életéhez fokozatosan.

Részletfizetésre sajnos nincs lehetőség, a műtét költségét egy összegben legkésőbb a műtét napján kell kifizetni készpénzben, vagy előtte néhány nappal át is utalhatja.
Több Egészségpénztárral állunk szerződésben, Ön melyiknek tagja?
Egészségpénztári kártyával fizetni nem tud, de számlázás után jóvá tudja íratni a műtéti díjat utólag.

Az ár a mérettől nem függ, de attól igen, hogy Önnek milyen típusú implantátumra lesz szüksége.
A műtét díját sok tényező befolyásolja, a konzultáción Doktor úr vizsgálat után fogja a végső árat megmondani.

Kizárólag prémium minőségű implantátummal és élettartam garanciával dolgozunk, az alábbi linkeken olvashat néhány információt.

http://www.polytech-health-aesthetics.com/index.php/en/

http://www.drpataki.hu/mellnagyobbitas-sajatzsir-atultetessel

http://www.drpataki.hu/mellnagyobbitas-uj-modszerekkel

Konzultációra Doktor úrhoz jelenleg májusra tudok időpontot adni.

Üdvözlettel:

Klára

dr. Pataki Gergely plasztikai sebész asszisztense

 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.